Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 3 February 2012

OMG : Wanita Mempunyai Dua Faraj Ditawarkan USD1 Juta Untuk Berlakon Filem Porno


LONDON - Seorang perempuan berwajah cantik bernama Hazel Jones ,27 tahun secara mendadak menjadi terkenal kerana lahir dengan mempunyai dua vagina. Dia dikatakan mempunyai peluang besar untuk menggunakan kelebihan demi menghasilkan wang. Dia dikhabarkan sudah ditawarkan untuk membintangi sebuah filem porno.

Hazel Jones, sebelum ini sudah popular media luar negara kerana mempunyai keistimewaan yang disebut "uterus didelphys". Kelainan ini menyebabkan tubuhnya mempunyai dua organ kelamin perempuan. Demikian diberitakan TMZ.

Perempuan berusia 27 tahun itu mengaku kepada Tabloid The Sun bahawa dirinya tidak akan malu dengan keadaannya. Bersama si suami, Hazel bahkan mempamerkan keistimewaan tersebut di beberapa kelab seks di England.

Tidak disangka, berita mengenai Hazel ini didengar oleh pemilik syarikat filem porno, Steve Hirsch dari Vivid Entertainment. Dalam suratnya, Hirsch menyebut perempuan berambut perang itu sebagai perempuan yang luar biasa dan berniat menjadikannya sebagai bintang baru di filem porno nya. 
Hirch sanggup untuk membayar Hazel dengan bayaran yang tinggi. Jika setuju dengan tawaran Hirsch, Hazel akan mendapat bayaran sebanyak USD1 juta atau sekitar RM3 Juta.

Namun sehingga kini Hazel belum menjawab tawaran dari Hirsch tersebut. Masih belum jelas apakah dirinya bersedia melakukan adegan panas di depan kamera seperti bintang porno profesional.

p/s : Macam-macam la dunia sekarang..

Sumber : Here




13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

blh plak cm tu...cm ne lak rupenye tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..tak sabar nak tunggu ni..oyeh..x dpt ku nak imagine benda tu..hmmm..korok mu smua..

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

peerghhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pernah baca satu kisah pasal satu lelaki ada dua penis and dia ditakdirkan kahwin dengan perempuan ada dua faraj. Siap ada gambar bagai. Pelik betul dunia sekarang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia reject usd 1million tu.....dh puas tunjuk kat kelab sex,apasal x nak jadi pornstar??inilah namanya loyalty seorg isteri...

Anonymous said... Best Blogger Tips

erk..ewww

ben xii said... Best Blogger Tips

aku tawar USD5juta . mintak cerai cepat

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st bapak ko

arel said... Best Blogger Tips

mcm mana erk ada dua vagina????.....mcm mana nak kencing>>>>/????,,,,hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hadui la @arel..kencing 2 kuar kat urethra..mungkin dia ada kat salah 1 faraj dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lunyai laki die...3 lobang nak dikerjekn tuuuu...pergggh

Anonymous said... Best Blogger Tips

3 lobang?? 4 arhhh..ko ni tu pon x reti kire

Kanya Kulap said... Best Blogger Tips

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...