Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 4 February 2012

OMG : Kerana Boyfriend, Sanggup Hina Allah


Ish3.. Apa nak jadi la dengan budak-budak sekarang. Menurut sumber, budak perempuan ni baru berumur 14 tahun. Sekolah baru tingkatan 2, dah main rebut-rebut boyfriend. Belajar dulu la adik. Jangan mudah terjebak dengan cinta ni. Nanti binasa diri. Jom la sama-sama kita nasihat budak ni dengan cara yang baik. Bukan mengutuk, tapi menasihat. Kami harap semua benda ni adalah tidak benar.

Sumber : Khalis

49 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

murtad

izzie izzam said... Best Blogger Tips

masyallah =='

Anonymous said... Best Blogger Tips

akhir zaman..elok rogol je budak kecik ni !!...hahaha !!..kill!!kill!!kill!..die!!die!!die!!.. *ayat cite katun gayour dalam buku ujang dulu..

*ayat2 diatas hanya rekaan sahaja..harap maklum..

Anonymous said... Best Blogger Tips

manusia akhir zaman..

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak lagi ni. nanti law dia mati tahu laa ape nasib dia, harap takde sape tahu pssword fb dia bile dia mati sebb takkan ade sape dpt delete comment dia ni. mcm gampang la kau budak..

AmirahSM said... Best Blogger Tips

aduhhh..rosak..

Nana said... Best Blogger Tips

astagfirullah...teruknyee..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini..dah masuk thap kronik..masalah sosial di malaysia..harap2 bdak nie xderlah smpai lhir ank hram..

lockhart said... Best Blogger Tips

dafuq??

Anonymous said... Best Blogger Tips

omg...worst

Anonymous said... Best Blogger Tips

omaigad!!what the hell is going on her mind!very narrow minded!

pakcik said... Best Blogger Tips

watdepak!!!
mmg akhir zaman...
moga2 budak nie bertaubat sebelum ajal menjemput...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suka xpayah susah Q nk masuk syurga,,,dh skip seorg masuk NERAKA,,hahahahharam semua ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak2 camni cakap depan2 aku kaki je, tak cakap banyak....biadap!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan salahkan budak ni ajer... mane mak bapak die?

Anonymous said... Best Blogger Tips

uiyoooo.....mst dak ni x pandai ngaji. bangang tul la mak bapak budak ni. seronok make love dapat anak biar cam tu jer.. x bg didikan agama.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bak tang pantat ko...bes rs nye kot tgk muke ko pn blh bla...xde a aku tampal muke siti nk men dgn ko nnt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku STRESS ngan budak nie..
arghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

semoga budak ni diberi kesedaran dan hidayah untuk berubah. Insyaallah, berubah lebih baik dari apa yg kita jangka. Doa-doakan lah utk dia.

(tgh sakit hati gak ni bace ni arrghh.. budak2 sktang.. >___________< Nauzubillah!! )

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada byk lg mnusia yg mcm ni..klu nk bg printscrn pon bleh..cuma xnk je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah padahnya beri laptop pecuma kat budak2 diaorg salahgunakan main pesbuk 24/7. kalu nak wat budak2 celik it komputer lab yang kat skol tu wat apa buat sampai ribu riban habis. menghabis beras jak jenah. daripada kasi kat budak2 bawah umur ni, bagus bagi kat mahasiswa yang baru stat nak study. diaorg perlukan laptop untuk memulakan sesi pelajaran lebih daripada budak2 bawah umo yang reti buka pesbuk ja

Anonymous said... Best Blogger Tips

rase nk kene penampor je mulut tu

Herry said... Best Blogger Tips

sape namanya nur lysa.. nur 2 mksudnya chaya kn.. nie msti chaya dr neraka.. ko nie bek2 la ckit. ko ingt pkwe ko 2 hndsme ke.. ntah2 die nk knal ko coz nk buat men ko jer.. i think bek ko jd pelacur kt jalan chow kit 2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama dah sedap , tapi perangai macam pukimak -,-

Anonymous said... Best Blogger Tips

pegi jahanam ko pempuan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm boyfren die bleh bagi rezeki,nikmat kt dunia ni...fakkk you la budakk!..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmm...memang manusia itu lupa diri . Moga2 diri si pulan itu insaf .

Anonymous said... Best Blogger Tips

nauzubillah.semoga diberi keampunan dan hidayah oleh Allah.

Remy Xandariah said... Best Blogger Tips

masalahnyerr...dierr ni melayu kerr ?
nampak sgt dierr ni bukan melayu...bukan org islam..nampk sgt dierr ni org sabah atau pun sarawak..tetapi pakai nama melayu....kat sabah tu masih ada segelintir manusia yang tidak ada agama...terutamanya yg tinggal dalam hutan...kalo dekat sabah...kadazan atau murut...kalo kat sarawak iban la...tak payah nk ambik pompuan ni...bukan melayu pun..tengoklah muka dia tu...jelas2 wajah2 org sabah atau sarawak...

Remy Xandariah said... Best Blogger Tips

sekali lagi..tak perlu kecoh la..dia ni bukan melayu atau pun islam..dia tu yg tak tau malu pakai nama melayu..pakai nama islam....dia ni orang hutan dari sabah atau dari sarawak...masih lagi berpegang pd kepercayaan animisma nenek bodoh dierr tu...tak sangka plak pandai bukak internet..siap buat facebook lg...heheh..DASAR ORG HUTAN !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

minta mak bapak budak ni la ajar...

Kak Lehot said... Best Blogger Tips

kak lehot nak madah sigek jak, kenja...bok kuar marek dari perut mak dah ngegeh nak bergerek...p***k blom berbulu gik dah kenja nak bergerek...muka ko ya lah muang anak klak koh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

oiii..remy bodoh. apa kaitan pula dgn org sabah swak. bikin panas je la awak ni. awak tu pun ntah2 islam ke tidak.

azri said... Best Blogger Tips

@Remy Xandariah bodoh ko ni..aku kenal ramai org sabah n sarawak..dorg ni jenis hormat org lain la.isteri aku pun org sarawak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak pempuan nie gile ape????

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape la kne dgn bdk nie... hensem sgt ke pakwe die... banggang.. kecik2 xnak mampus...

merpatisejoli45 said... Best Blogger Tips

muke cantek tp syg kurg didikn...

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut wujudkan satu undang2 jatuhkan hukuman pd manusia yg mcm ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak ni nak sedap dan nyaman je...
kalau da susah br ingat tuhan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

astaghfirullahhalaziimm..apela...

Anonymous said... Best Blogger Tips

* remy : bodoh la kau remy, kau abg NUR JUHALISA ROSLI ka? patut ler, MCm SIAL.. puiiiih.. pg matila!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wooiii Remy Xandariah, mak bapak ko takde ajar ko ker, hormat kaum lain? yang ko libatkan sabah & sarawak pahal? Ntah2,ko tu yg bukan islam. DASAR BINATANG !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dye ingt bf dye bole tlong dye ke kat alam akhirat nnti..smoge dye dpt ptunjuk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Remy : bodo ko remy . . yg ko menghina org sabah nie apasal ha? bila masa plak org sabah nie tinggal d hutan?? bodoh! aku org sabah la kami d cnie smua tinggal d ruma la bukan d hutan ok . . kami d cnie sentiasa hormat2 org lain sbb cnie lebih byk berbilang kaum . . ko x baca berita ka? sabah merupakan contoh 1 malaysia yg terbaik ok. .
jgn la kaw menghina org sabah n sarawak psal budak bodoh nie bodoh! open minded la ko tu dah matang la pls la.. dont be so racist bha kita nie 1 malaysia bha walao weh

fudilkuda said... Best Blogger Tips

ap na jd gan budak skung niey....xtau azab neraka nanti ker....

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU DAH X YAH KOMEN DAH PASAL SEMUA YANG KOMEN VERY GOOD COMMENT...JGN BG MUKA DGN ORG2 YG HINA AGAMA, RASUL DAN PENCIPTA ALAM SEMESTA NI... HANTAM CUKUP2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

KLW AKU DPT DIE MMG SMPY MENANGIS AKU KEJE KAN,,,,ORG MCM NIE KLW KT ARAB DH KNE HUMKUM BUNUH!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st senyum troll!!!!!!!!

Yusri said... Best Blogger Tips

@izzie izzam

Saudari, sebutan Masyallah digunakan untuk memuji benda yang dilihat cantik dan memuji ciptaan-Nya. Sepatutnya saudari menyebut "ASTAGHFIRULLAHALZEEM".

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...