Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 4 February 2012

WTF : Burka dan Bikini, Cara Anak Ahli Politik Belgium Protes Islam (4 Gambar)

Seorang ahli politik Belgium telah menaikkan kemarahan seluruh umat Islam di dunia selepas dia melancarkan kempen 'Women Against Islamization' dengan poster anaknya, An-Sofie Dewinter memakai burka dengan bikini. Pada poster tersebut, tercatat perkataan 'Freedom or Islam?' pada tubuh An-Sofie. Ahli politik tersebut, Vlaams Belang menyatakan dia ingin menyakinkan wanita untuk menentang Islam. 
Ini kata An-Sofie mengenai gambarnya : 
'I've suggested (the poster) myself, I have learned to live with it but I have had everything up to death threats made at me.' 'What is the greatest contrast with a niqab? Nude. 'The campaign fits in perfectly with how I feel about the whole issue . As women, we must choose: freedom or Islam.'



An-Sofie 

 Yang ini berlaku di Perancis : 







15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kafir.....bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Golongan ahli neraka...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dajjal kecil akhir zaman

Anonymous said... Best Blogger Tips

Manusia lakhnat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sayang..muka cntik,tpi prangai..hanya Allah mampu memblas mereka dngan sewjarnya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

laknat la kamu golongan kafir

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarlah umat islam nak pakai pakaian menutup aurat ..tak bermakna wanita islam tkdapat kebebasan tnpa melanggar syariat islam...ade kita sebok complain baju hodoh tak cukup kain diorang tuh..kalau diorang kena rogol baru tau,serves them right...ambik kesempatan lettew laki sana nak tengok pompuan seksi...ptuihhh..kalau tutup,tk dpt cuci mata

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah lyan ar mnusia lknat tu,,dah tentu neraka tempatnye,

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn duk buat fatwa seniri sesuke hati judge diorang tu ahli neraka lah hape lah, soal neraka syurga tu urusan Allah, kome yakin sangat ke kome tu dah memang confirm masuk syurga? hati2 komen tu yopp!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh... beriya2 nak kutok islam.. badan dahla macam cilake... ingat cantik agaknya tayang2 camtu.. sesungguhnya mereka masih berenang dengan kejahilan... kejahilan adalah kebodohan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wouwww...siksi nyer..pesen baru ker..klo nak bebas sangat sal x terus bogel jer baru betul2 bebas.. back to basic ke zaman batu..x pakai ape2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu ikut akal fikiran yg baik..smua org tmasuk non muslim pun kata ini ssuatu pkara yg tidak baik..terdedah sna terdedah sini..indahnya agama ciptaan Allah..smua org ada islam dlm diri mereka..cuma mereka shja xnk tnjol kn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak lancar kempen gapo yer nk perang depa ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu aku ade power da lama aku pnah petir dorg ni!!!! kurang ajar cam bangsat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini ker perangai umat Islam... bile ade provokasi, sumer nak hentam, kutuk... cube tunjukkan skit makna sbnr Islam... barula die orang faham... kalau la die orang ni sempat masuk Islam sebelum mati n korang plk mati dlm keadaan mengaibkn, cube fikir2kn sejenak... die orang x phm tntng Islam n kite sbg umat Islam kene la terangkn kpd mereka secara berhikmah... mngkin die org lembut hati n dpt hidayah drpd Allah... sape tahu??? jd la umat Islam yg mnggunakn akal yg bijaksana n bknnyer secara tohmahan dan kekerasan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...