Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 February 2012

OMG : 1000 Pekerja Terawal Facebook Bakal Jadi Jutawan


Nilai Facebook telah melonjak dengan mendadak dalam jangka masa yang sangat cepat. Dikhabarkan 1000 pekerja terawal facebook bakal mendapat durian runtuh kerana keuntungan yang berlipat kali ganda. Semua ini ialah hasil usaha keras Mark Zuckerberg. Oleh itu, dia menghargai para pekerja beliau dengan memberi bonus yang amat lumayan. Beliau adalah seorang yang amat pemurah dan rendah diri. Untungnye kalau aku kerja dengan Facebook ni.



p/s : Memang kaya gila la geng-geng Facebook ni.

Sumber : Khalis


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..korok mu semua

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips

kaya giler dorang nie semua...huhuhu jelesnya

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau takda org pakai facebook die, takda lah dorang kaya. So kite sume dpt ape?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha guer ade peminat... yg diatas mau di niru di nyamarin nyee... hai hai hais xs dpts las haisss.. guer is coming is cominggg... not 1st korok mu SEMUa but... perghhh ckp omputih tu mesti si unknown ngan backup nye si pemberi mase tu jeles kn kn kn... hahohi... 1st.. korok mu SMUA

Anonymous said... Best Blogger Tips

calo bettei syabas mr sahab. dah glemer bleh buat kenduri la ni siot. korok mu ttp korok mu. mu tiada ganti.hahahaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dak paham apa org atas aku ni merepek. cam ckp indon jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

samalah dengan aku -,-

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa korok tu ah?

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Tension arr sape jadi orang ke-1001!

izzONE said... Best Blogger Tips

korok mu,korok aku,korok sek ni..korok sumo mo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

i like komen @izzONE.hahahhahah.........
btw.korok toh apa?

Razil Tahir said... Best Blogger Tips

ntah2 dulu ramai yg tak sure pun nak invest kat facebook nie...
now, dah berjaya... hohohoho

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku cop chris hughes sbb dia hensem...hihihi...ok gurau je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

Saya ini ingin berkongsi dan maklumkan kepada anda mengenai Wazzub
WazzUb adalah homepage utama internet seperti Google, Facebook, Yahoo, Twitter..etc.

Ianya bakal dilancarkan pada 9 April 2010. Dan sekarang dalam peringkat pra-pelancaran.

http://signup.wazzub.info/?lrRef=0f5bc81e

WazzUb menawarkan peluang penjanaan pendapatan pasif jangka panjang untuk semua ahli yang menyertai mereka di dalam masa pra-pelancaran ini…Tanpa sebarang modal.

Laman web utama ( Google, Facebook, Yahoo, Twitter..etc.) menjana keuntungan berjuta-juta US Dollar setiap bulan. Namun, tiada dikongsikan bersama-sama ahli.
WazzUb pula menawarkan 50% Perkongsian Keuntungan bulanan kepada semua ahli ( Hanya yang menyertai sebelum 9 April 2012 ). Agihan keuntungan ini adalah secara bulanan tetap. Lebih menarik, setiap ahli berpeluang membina rangkaian 5 Level mereka sendiri.
Bagaimana??

Katakan anda mendapat 5 orang ahli di Level 1 anda. Dan setiap mereka pula mendapat sebanyak 5 ahli juga.
Level 1 – 5 Ahli (5 x $1.00 = $5.00)
Level 2- 25 Ahi (25 x $1.00 = $25.00)
Level 3 – 125 Ahli (125 x $1.00 = $125.00)
Level 4 – 625 Ahli (625 x $1.00 = $625.00)
Level 5 – 3125 Ahli (3125 x $1.00 = $3,125.00)
Keseluruhan Ahli 5 Level – 5+25+125+625+3125 = 3905 Ahli (3905 x 1.00 = $3.905.00)

Maka, Pendapatan WazzUb anda andalah.. 3905 Ahli darab Dollar Factor Bulanan. Dollar factor bergantung kepada keuntungan pendapatan WazzUb pada setiap bulan. Jika tinggi, tinggilah Dollar Factornya. Ala, dapat sikit pun jadila.. Bukan kena modal pun.
Hanya menggunakan WazzUb secara PERCUMA ( tukar dari Google atau Yahoo ke WazzUb ) Katakan Dollar Factor Ahli pada bulan berkenaan adalah Usd 1.00. Maka anda mendapat USD 3905 ( 3905 Member X USD1.00 )
Hanya untuk mereka yang join sebelum 9 April 2012.
Dan ahli setiap level adalah TANPA HAD. Ianya Bukan Matrix. Bebas.
Dan sekarang adalah masa yang sesuai untuk anda sertai dan membina rangkaian 5 Level WazzUb anda. IANYA PERCUMA SELAMANYA, TIADA KOS DIKENAKAN. Bagaimana WazzUb menjana keuntungan dan hasil???

http://signup.wazzub.info/?lrRef=0f5bc81e

Adakah kita dikenakan charge sepanjang menggunakan Google, Yahoo, FB, Twitter..etc??

TIDAK, Ianya PERCUMA. Begitu juga WazzUb. Dan tentunya pendapatan adalah dari PENGIKLANAN. Sesuatu yang PERCUMA, tentu menarik ramai pengunjung. Dan pihak pengiklanan lebih suka mengeluarkan modal iklan di tempat-tempat berkenaan. Jadi, tak perlu risau.

Sertai sekarang.. Melalui Link Ini,..

http://signup.wazzub.info/?lrRef=0f5bc81e

Terima kasih

Kanya Kulap said... Best Blogger Tips

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...