Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 3 February 2012

Cool : [Video] Gadis Pedalaman Tinggal Di Gunung Vietnam Mampu Bertutur Dalam English

Gadis Pedalaman Tinggal Gunung Vietnam Mampu Bertutur Dalam Inggeris
Admin rasa Bahasa Inggeris dia lebih baik dari segelintir budak sekarang yang berada di bandar.
No offense but it's fact.


10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool!

ZoRa BiEy said... Best Blogger Tips

michelle phan ajar..:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

ble la..ble paham gak la apa dia yg ckp. ehe :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

org pedalaman boleh ajer cakap BI...yg duduk tgh2 bandar nak ckp BI pon susah...mmg the bestlah...menjadi inspirasi utk diri sendiri...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau anon korok tengok video ni mesti facepalm do..anon korok dasar korok, gkregkorek ahhh phuiii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

vocab, grammar ok....pronounce kureng ckit la...sbb slang bahase dia kuat lg niey...

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen atas aku ni x payah la nak tunjuk ko gud2 bodo nak bg2 markah ok ke x.... camgud2 je ko... bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pon macam bijak plak...

F.A.Jefferson said... Best Blogger Tips

At least dia tahu berbahasa Inggeris,kan ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

selalu org yg tgal pedalaman kat dunia ni pandai speaking sme le jgk arab badwi yg tinggal kat petra(one of 7 wonders of the world) nak thu kenapa dorg leh pandai speaking?? sebab tourist le... walaupon deme x sekolah, tp practise make perfect kan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...