Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 29 January 2012

OMG : Kotak Untuk Buang Bayi Disediakan di Rusia (3 Gambar)

The Krasnodar Territory di Rusia telah membeli lima kotak yang dipanggil 'baby drop boxes' untuk ibu yang hendak membuang anak mereka. Ini terpulang samada ibu tersebut terlanjur atau apa-apa sebab sekalipun, semua bayi boleh masukkan ke dalam kotak ini. Setakat ini terdapat tiga lokasi yang menyediakan perkhidmatan ini di Sochi, Novorossiysk dan Armavir. Setakat ini cuma seorang bayi yang dimasukkan selepas tiga bulan.  

p/s : Mungkin ada pros and cons jugak benda macam ni. Rasanya kalau di negara kita berapa ramai anak yang dimasukkan dalam kotak ini selepas tiga bulan?



via :dailymail.com

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dekat negara kita pon dah ada la benda ni.. kat KL klu x silap.. hmmm apa2 pon demi kebaikan bayi tu jgk.. drpd buang dlm tong sampah, baek letak kat sini...

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang ada pro dan kontra klo tgk nmpk mcm menggalakkan tapi sekurang2nya bayi tak berdosa ni tak le kena buang kat tandas, sungai atau hutan dan tong sampah..... yg salah tu mak bapak bayi tu bukan bayi tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mggalakkan org buang bayi?? ....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagos jugak idea tuh. nanti kalau aku terlanjur aku pergi russia letak baby aku kan sana ok.

ben xii said... Best Blogger Tips

anon 00:27

boleh je . nanti boleh letak nama budak tu vladimir putin

KHAR29LENS said... Best Blogger Tips

Sepatutnya buat lg satu utk tmpat buang mak bpak dorang yg buang byi tu pulak.. Huhu

Osem.my said... Best Blogger Tips

amboih..ni mcm nk menggalakkan je

Artikel Terkini: MyFriends2u.com - Laman Sosial Buatan Malaysia

Cik Roti said... Best Blogger Tips

@KHAR29LENS hihi sy setuju :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

mari kita berfikiran positif..bagus jgk ada benda cam ni. bukan sbb menggalakkan. tp ianya lebih kepada kes2 lain. cthnya kes rogol. kes rogol setiap tahun makin meningkat. bapa rogol anak sendiri. abg,pacik,jirang & yg sewaktu dgnnya. kesian kat mangsa rogol. x semua mangsa rogol berani wat laporan polis. mungkin ada yg takut/malu.

*tp apa2 pn, benda cam ni mang ada keburukan & kebaikannya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong..

feza said... Best Blogger Tips

mesti orang takut nak buang kat kotak tu. orang buang mesti tak mahu tahu dia yang buang. ada cctv kan payah. itu yang tempat pelik2 je bayi dibuang. toilet, tong sampah, sungai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

lpas 3 bulan ada 100 baby,..
kehkehkeh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...