Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 3 February 2012

OMG : [Video] Tandas Wanita Hanya di China - Tanpa Pintu dan Open

Tandas Wanita Hanya di China - Tanpa Pintu dan Open
Kalau ada tandas macam ini, adakah anda malu nak buang air kecil?

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!! vid lucah siot!haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

aduhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bru aku tau mcm mn pmpuan buang air kecik..haha..n bru sedar knpa org islam mwajibkn muslim ntok mcucikn bhgian tuh lps buang air..sbb mnusia nih jenis pngotor.klu x, ade yg xbsuh/cuci/lap..lps selesai men blah je.eeeeewwww..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila betui

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahh dasyat gilerrr.
lepas buang xpyah pam2,xpyah basuh.
trus pkai seluar.
haishh. sabo jek larr

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli weyyy......

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina mmg x bsh kalu kencing berak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous tp at least la binstinjak sikit...kalau tak da tisu..pakai la daun, batu, atas benda kesat yg lain...kn..? :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

ooo mcm ni ke pmpuan kucilll,,,

monofoxa said... Best Blogger Tips

damn...pgotornya..bukak,pancot,pkai,beredar..4 simple steps..hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

part 2 mane?

Anonymous said... Best Blogger Tips

perhhhhhhhh..bapak geli giler!!!x basuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

weekk mesti bau siot tutt dorg tu..kencing x basuh pastu kalo berak maen lap jew ngan tissue..ngeee pengotornya msti ada bau yang hampehh tuueee...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Islam amat menitik beratkan kebersihan.Insya Allah aku rasa p'puan Islam x mcm tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang betol. pensyarah sy chinese, dia pergi china dia cerita dia pun geli. org yg seterusnya yg nak buang air , just tnggu dan tgok je. sgt jijik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie kira ada tempat berak khas jugak....kalau pi kat india lagi orang berak merata2....x percaya cuba korang naik kereta api yg murah ramai berak tepi jalan....blh tegok masa perjalanan dari satu stesen ke satu stesen...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala da remove ke??????????????? aku xtgk lg hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kt vietnam pon same

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti hancing tahap tengik! 0_o"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...