Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 4 February 2012

Serius : Sekitar London Apabila Masjid Tidak Muat Waktu Sembahyang Jumaat (2 Gambar)

Sekitar London Apabila Masjid Tidak Muat Waktu Sembahyang Jumaat 
Ratusan umat Islam kelihatan sembahyang Jumaat di atas lorong sekitar Square Mile London kerana masjid tersebut tidak mampu menampung seluruh populasi umat Islam sekitar sana. Bilangan yang hadir adalah tiga kali ganda lebih banyak daripada kapasiti masjid tersebut. Ini sepatutnya berlaku di negara kita juga, jangan tidak sembahyang Jumaat dengan pelbagai alasan (kecuali terdesak).


via : dailymail

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejuk mata memandang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Masya Allah....kalaula brlaku kt negara kita....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kan bagus rakyat Islam Malaysia mcm ni....

ben xii said... Best Blogger Tips

kat sana panas tak terasa panasnya . malaysia punya panas sampai berbecak , kompem tak khusyuk kalau dah berpeluh peluh

pemuda said... Best Blogger Tips

malaysia kn dh ada masjid yg mencukupi..cukup utk para jemaah nk solat dlm masjid yg trbukti selesa.xperlu nk kufur nikmat dgn solat terbuka di tgh panas..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia pun ada ar bila time solat jumaat atau solat raya melimpah2 cam ni jugak pi contoh tgk kat masjid KLCC @ Masjid Jamek...jgn ar asik nk komdem negara sendiri jer....ingat orang islam kat sini teruk sangat ke?.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat perancis lagila..sampai penuh satu jalan time solat dan menggangu lalu lintas..

lockhart said... Best Blogger Tips

insaf....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tunjuklah gambar masjid. nak tengok masjid london tu besar mane... MUNGKIN kapasiti masjid (mungkin tu surau)100 org, tp yg nk semayang 300 org. tu yg jadi gitu tu. rumah Allah di london england. tak heran klu rumah ibadah tu kecil...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice view..

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

alhamdulillah

nasi lemak banyak kolestrol said... Best Blogger Tips

aku pernah solat jumaat bawah terik matahari atas tar. memang panas. tapi, kewajipan. terima dan redha sahaja la. bukan nak bangga. tapi, bukan semua masjid di Malaysia bersaiz bagak untuk tampung jemaah yang ramai kadang kadang. jangan terus menghukum saudaraku sekalian. lagipun, semua tempat boleh kita solat kecuali kawasan najis. bumi Allah ini suci.

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa masalah ko ni? xde sape ckp kat jln tu najis... dorg kan nak bgtau org mat saleh tu tetap solat wpun x muat.. lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus lah jugak share gambar ni. sekurang2nya golongan di malaysia yang hanya tau mengutuk barat, dapat tengok jugak lah betapa kat barat sana pun ada ramai umat islam. tapi bukan nak agung2kan barat.

Kanya Kulap said... Best Blogger Tips

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...