Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 30 January 2012

OMG : Aizat Dirompak Ketika Malam AJL 26?


Berita ni heboh di blog-blog tempatan yang melaporkan Aizat telah kehilangan Macbook Pro dan kamera Canon 60D ketika membuat persembahan malam semalam. Dikhabarkan melalui Twitter milik Aizat, barang tersebut telah dicuri dari dressing room beliau. Memang kesian la dengan Aizat kalau berita ni betul. Poor Aizat. Anyway, good performance from him last night.


p/s : Sori gambar agak kabur.

Sumber : Here



11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah jatuh ditimpa tanga
dah lah tak menang hadiah kene curi lah pulak... sian sian
mane pegi pekerje2 kat situ?? tak kan tak de sekuriti huhuhu

kakchik@ella said... Best Blogger Tips

security tak ketat ke kat bilik mekap tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

nenek aizad dirompak colinya.sape2 tlg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh laa kau kat atas 2...
orng kena tmpa musibah smpt g bt lwak...
klu kena kt kat bru tau..

LiNda said... Best Blogger Tips

ala..kesiannye aizat...hope dia blh dapat balik brg dia tu

Azelery Satu said... Best Blogger Tips

saya dah vote blog stress. mohon juga vote blog saya saluran07.blogspot.com kategori best auto blog http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17

undi saluran07.blogspot.com best auto blog. undi anda amat saya hargai!!!

minoari said... Best Blogger Tips

sapa rompak pakwe aku weh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang xdpt dah la..

KORANG KREATIF?? THE ADPRENTIC MALAYSIA

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah... orang cakap janan takbur.. kemenangan pd ajl yg lepas2, terasa riak di hati... berkat tak dikenan Tuhan Yang Maha Esa, setiap yang datang pasti ada yang hilang

Anonymous said... Best Blogger Tips

hatiku telah dirompak..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...