Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 1 February 2012

OMG : Apakah Alat Terkini Untuk Mulut Perempuan Dari Jepun Ini? (4 Gambar)

Apa Alat Terkini Untuk Mulut Perempuan Ini Dari Jepun?
Ada tak sesiapa yang tahu pasal benda ini?Menurut sumber, ianya adalah untuk "facial muscles" serta boleh kurangkan kedut pada muka perempuan.







10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ha..ha... Apa lagi senang la nak menghisap.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bkn utk blowjob ke?..@@

AlyzaFisol said... Best Blogger Tips

camni pun ade ke...hmmm...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa..apa..apakah ini..+_+

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik tul alat no.hohohoho.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mungkin betul kot utk merawat muka.. sbb selalunya, kalau kulit kering.. bahagian yang paling obvious kulit cramp adalah di bahagian di antara pipi and mulut.. sometimes, ada org smpai terkopak kulit dia..

ben xii said... Best Blogger Tips

ni untuk bukakke la . sape taktau ape tu bukakke . google . haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

banyak betul org yg berotak kotor nie , terlebih tgok porn ke ? da terang2 situ ntuk alat senaman muka , otak takde nak pikir lain memanjang seks je dlm otak tu mane nye tak terjadi perkara2 rogol nie

arel said... Best Blogger Tips

tapi betul gak.....jepun n korea kan pegeluar terbesar filem porna.....so that why dorng ciipta barang bdoh mcm ni untuk pelakon porno dorng n kapada public....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah pelik kot amende tah jgn otak blue sgt hahahah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...