Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 1 February 2012

OMG : Rumah Permainan Untuk Anak Orang Kaya (8 Gambar)


Gambar-gambar ini ialah rumah permainan untuk kanak kanak yang dijual oleh Lilliput Play Homes dari USA. Mereka sudah menjual rumah mainan miniatur custommade sejak 20 tahun yang lalu. Bisnes mereka semakin berjaya setelah muncul didalam rancangan Oprah Winfrey. Harga rumah paling basic yang terdapat dalam website mereka ialah bermula dari USD 6000 dan boleh meningkat sehingga USD 20 000 . Mahal gila babeng!! 


Sumber : Here



14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

teruja aku tengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

rumah mainan dah sama besor dgn orang..bek la belikan rumah betul aje untuk anak2 org kaya ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

best nyer.aku dari kecik smpi tua ney inda pernah ada umah mainan.pakai pondok2 atap daun2 jak.hahahhahahhahuhuhuhuhuhuh..........

ira said... Best Blogger Tips

dah macam rumah betul... aduhai beznyaaaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yer betul main pondok2 pakai atap daun nyiur je mase kecik2 dlu lagi nostalgia..hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang kaya xtaw nk bazir duit ke mana dah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecik2 dulu suke main rumah2 atas paper. dia macam game the SIM tu tp atas paper. pastu gunting kertas gambar orang, pastu main. lebih kurang mcm main Tangga Ular, tp yg ni Rumah Atas Kertas.

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh main nikah kawen ni heheheh

Anonymous said... Best Blogger Tips

dlu kecik2 buat rumah pakai kotak peti sejuk..hehehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie dah biasa dah..kawan aku siap sediakan rumah betul untuk anak2 dia..=_='

Anonymous said... Best Blogger Tips

rase cm nk la.. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

untunglaaa...

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

BESTNYA !

Anonymous said... Best Blogger Tips

best nyer...nak jugak lah....bpe hengget nie?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...