Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 December 2011

Artis : Song Hye Kyo (Korea), Pelakon Asia Menduduki Tangga ke-5 'Most Beautiful Face 2011' (10 Gambar)

Song Hye Kyo (Korea), Pelakon Asia Menduduki Tangga ke-5 'Most Beautiful Face 2011'
Song merupakan satu-satunya selebriti dari Asia yang pernah menduduki lima tangga teratas dalam '100 Most Beautiful Face of 2011' oleh satu laman TC Candler. Tahun lepas, Song sekadar di tangga ke-18. Selebriti Asia yang lain di dalam carta ini adalah Go Ah Ra (no. 12) dan Jessica SNSD (no. 45). Tahun ini, tangga teratas dimiliki oleh Emma Watson dan diikuti rapat oleh Camilla Belle (10,000 BC)
Kenapa Song Hye Kyo? Antara kriteria paling penting adalah selebriti ini tidak pernah melakukan sebarang pembedahan plastik. Setakat ini khabar angin menyatakan dia pernah menjalani pembedahan plastik tetapi dah beberapa tahun belum ada orang mengesahkan. :-)) Admin pun tak pasti sangat. Belum dapat jumpa sumber yang mengesahkan. Namun ramai yang mengesahkan dia pernah mengatur giginya dan bukan rupa.



source

13 comments:

Pen Dakwat Basah said... Best Blogger Tips

kejelitaan yang mampu membunuh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye ker tak perah .. hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

*pernah

Nadrah said... Best Blogger Tips

die ade laa buat pembedahan plastik

Anonymous said... Best Blogger Tips

cute dan kontot

Anonymous said... Best Blogger Tips

bibir yg seksi.. yumm..

LiNda said... Best Blogger Tips

dia memang cantik...lakonan dia pun best..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

plastic surgery laa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

korean tp matanya bulat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pelik lah..dorg ni pki mekap ape eh..kulit dorg..pergh..gebu kot..licin, halus~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia nih kuat surgery gak dia pernah bg statement lagi "surgery is not criminal"

is_isaac said... Best Blogger Tips

she's looks so stunning..i like her so much!
best dlm citer full house tuh! comel!

Bisnis Online Modal 50 Ribu said... Best Blogger Tips

bagus sekali dah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...