Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 December 2011

OMG : Upacara Melupuskan Ribuan Kereta Honda 'Banjir' Di Thailand (6 Gambar)

Semalam Honda Rojana Industrial Park telah memaklumkan kepada semua orang yang mereka tidak akan menjual kereta yang terkena air banjir walau sikit sekalipun. Jadi, bermula dari semalam ribuan kereta Honda tersebut telah mulai dihapuskan. Menurut Honda, mereka memerlukan satu bulan untuk selesai dengan semua kereta tersebut. 




source

10 comments:

- psychot!c - said... Best Blogger Tips

aduhhh harunye

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adu..spare part bleh pki lgi kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

curi lampu kete tu hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

arghhhhhhhhhhhhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

bg aku je r.. adooiii..

Alkisah said... Best Blogger Tips

rugi production.. better honda melabur dan besar kan kilang kat melaka.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tayar nye kan still leh guna..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgs la..jaga kualiti!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb tu die lupuskan krte je.. bkn tayar...
hebat tol honda nie..
pentingkan kualiti..
utk jaga nama syarikat..
die wat mcm nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semuanya xder enjin & tayar

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...