Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 December 2011

Info : Kecantikan Sebenar Wanita Korea Pada Tahun 60-70an (12 Gambar)


Mungkin ramai sekarang ini rakyat Malaysia yang memuja-muja kecantikan dan kecomelan wanita-wanita Korea yang popular dari drama dan industri K-pop di Korea. Ramai yang tak kisah walaupun umum mengetahui kecantikan mereka adalah plastik semata-mata hasil daripada pembedahan plastik.

Mungkin korang boleh menilai sendiri kecantikan sebenar wanita Korea di zaman di mana teknologi pembedahan plastik belum lagi meluas di Korea. Barulah korang boleh realize betapa kecantikan mereka pada masa kini kebanyakannya adalah tidak asli. Tapi bukan kesemuanya.


Pramugari Korean Air pada zaman 60-70 an


Pertandingan ratu cantik Korea pada zaman 60-an


Beberapa wajah model/aktres popular Korea pada zaman 60-70 an







Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

natural beauty...aku suka natural beauty..x de la mcm sekarang nie semua buat plastic surgery..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak la cantik sgt artis zaman dulu ... Cam.sakai pun ade ... Hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mendagu kaw.

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

dorang mang cntik ah

Anonymous said... Best Blogger Tips

x cantik kalo dia org goda mesti ko tergoda bro

Anonymous said... Best Blogger Tips

cntik x cantik..klau die open..korang nk jgak..

JOM LA WEHH MASUK UNIVERSITY,KORANG NAK KERJA APA NANTI!?

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu.. biasa2 je.. cam org bukit je aku tengok...

is_isaac said... Best Blogger Tips

xlah secantik cam sekarang maa..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

org korea nie mmg buruk asal eh .plastik surg je yg wt doir jd lawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu gak lawa

lonely_gurlz said... Best Blogger Tips

x sume org korea wat plastik surgery cam nagara kita gak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...