Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 December 2011

Lawak : Surat Cinta Dari Pelajar Darjah Dua (Gambar)

Surat Cinta Dari Pelajar Darjah Dua (Gambar)




source

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

surat cinta girl untuk lelaki..hihi. sweet..:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha . rindu nak kembali ke sekolah rendah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkahkah ye lah bile dikenang balik zaman sekolah rendah memang sweet mase tu pegang tangan perempuan pun tak rase ape bile dah akil baligh baru la start miang2 dan gatei nak mampus :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq syok part awak tggu dlam kelas lpas habes skolah, ada benda nk ckap . berdebar2 ja :D , malu pun ada.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak pernah tulis surat cinta.kalau aku suka dia aku hanya pandnag saja

minoari89 said... Best Blogger Tips

aku pnah bt surat cinta nak perkena mmber aku masa darjah 2..last2 kantoi dpa bg kat cikgu...aku kena panggil dpan kelas...malu aku...

Cik Panda said... Best Blogger Tips

guna pen merah tuuu . cinta betol hahahahaha

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

hahahah...lucunya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sweet :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pun pernah buat, tp kena reject... :)

Fareezwan_Shah said... Best Blogger Tips

cinta monyet zaman kanak2 mmg indah... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

punggah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehehehehehe....doremon pnjam mesin mse..sy nak blik smla ke zaman knak2...teringat kisah2 itu..hehehehehehehe....:p

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahhahahahahhahaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahh best gile surat ni..teringat zaman sekolah dulu

my baby said... Best Blogger Tips

wahhhh...sweet nye..
i lg xpernh tulis surat cinta seumur saya hdp nie...=)

kikilala said... Best Blogger Tips

hahaha..comelnya!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

hahahahahah!sakit perut aku gelak bace komen ko !

Anonymous said... Best Blogger Tips

jadi posgirl surat cinta kawan2 time sekolah.... last2 posgirl pulak kena marah kawan sebab budak lelaki tu syok kat posgirl, bukan writer...

Lily jack said... Best Blogger Tips

pernah dpt srt mcm ni....drjh 3 couple ng drjh 5..hahaha lawak gile ble bca...kecik2 dh couple, bljr mls..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...