Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 31 December 2011

Serius : Pengiraan + Kalkulator, Cara Sniper China Menembak Sasaran Dengan Tepat (7 Gambar)

Pengiraan + Kalkulator, Cara Sniper China Menembak Sasaran Dengan Tepat 
Menurut microblog Weibo, ini adalah cara bagaimana askar sniper dari China dapat menembak pada sasaran dengan begitu tepat. 




source

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua sniper seluruh negara buat mcm tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

math kena A+ la..

DOWNLOAD OMBAK RINDU DI SINI

DOWNLOAD DATIN GHAIRAH DI SINI

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pasti ke ni china sniper??
Tgk muka pon tau ni bkn....
Tgk tu cam bendera columbia....
Org oon x mcm cina....
Tp gmbr dr blog china yg scoop citer ni....
Jgn main sebat jet

by shahamri.com [SA] said... Best Blogger Tips

Hai dan salam kenalan from shah ye...ni blog shah www.shahamri.com..entri ni mmg best la! :) Shah datang ni pun sebab nak kongsikan Tutorial Tingkatkan Earning Churp-Churp Dengan Cepat!...Tutorial ye bukan tips :) so kalau berminat sila la baca ye :)

p/s: kalau yg belum join churp-churp boleh join di sini..masyuk! --> ++KLIK SINI UNTUK JOIN++

physawleepart said... Best Blogger Tips

standard operation procedure ler tuh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dlm battle field...aku x kira2...janji port cantek...dpt lah jadi king of racoon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

main hentam je

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume sniper nuat mende same la bongok..

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous
oh ok sori kami suma bukan tentera tak tahu pasal tu.. :-))
dan kami mengesahkan di atas adalah tentera China.. :-)) peace..

Anonymous said... Best Blogger Tips

columbia la, bkn china. tgk la bendera tu! adoilaaaa

garfield said... Best Blogger Tips

Semua sniper buat cam gitu.
Tujuannya untuk kira jarak, kelajuan angin, sudut dan bermacam-macam lagi untuk dapatkan ketepatan.

Cuma agak aneh sebab sniper dalam gambar ni pakai calculator. Mungkin sniper betul ada juga. Biasanya pakai buku tulis kecik pun boleh.

Dan atas ni saya berani confirm bukan sniper dari China.
Jenis sniper rifle di atas ialah M40 keluaran Remington,USA. Kalau x M40, kemungkinan M21.
China x pakai M40 ni, China pakai Dragunov.

Sekian.

sitinurhaliza said... Best Blogger Tips

yg tngah pegang calculator spotter/range finder laa...diorg buat calculation ntuk jarak n angle of trajectory..biasa laa tue...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...