Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 December 2011

Serius : Amur Ezra, Kucing yang Kelihatan Seperti Singa dari Siberia (9 Gambar)

Amur Ezra, Kucing yang Kelihatan Seperti Singa dari Siberia
Kucing ini juga dipanggil 'King of all cats'




source

13 comments:

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

ololo...comel sangat....

Imaa Hamdan said... Best Blogger Tips

cantik bulu diaaa :O

Anonymous said... Best Blogger Tips

comey!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

giler comel!!!!!

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

temoknyaaaaaaa >< olololo mushuk3...uhuuuuuu....nak tiom nak tiom ><

Alkisah said... Best Blogger Tips

nice..

Nur FatIn aDiLah bT azMi said... Best Blogger Tips

kacukan kot neh hahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel.. sedap bt peluk haha

In My Heart said... Best Blogger Tips

kucing ni pon mkn wishkies jgk ke?hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

violent gler muka die..tp comel kot..hehehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni breed siberian forest cat, salah satu breed dri 'forest cat' selain maine coon dan norwegian forest cat. breed kucing ni ade je dibela dan dibiakkan kat malaysia tapi mahal tak ingat.. apatah lg nak maintain dan disebabkan faktor cuaca negara kita bukan 4 musim.. adalah hampir mustahil utk dptkan winter coat mcm tuh.. sbb kucing ni moulting once or twice a year mengikut musim.. nak juga letak lah dlm bilik aircond yer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni cat women

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ade bela kucing dia suka masuk air sebab sejuk hik3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...