Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 10 December 2013

WTF : Gadis Memakai Dress Yang Lutsinar Dan Pelik Di Bank China (4 Gambar)

Gadis Memakai Dress Yang Lutsinar Dan Pelik Di Bank China.
Admin rasa bagus dia kurangkan satu lagi iaitu yang hitam tu. Macam ni pun dia seolah-olah seperti ........................ Etnah apa yang orang ini fikirkan. 

54 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pehhh yg kburkan nape admin! Ko tgk sorg je.ktorg nk tgk ape.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko tgk pepet mak ko jela

-admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

body macam jantan je..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

wow awek g-string... fap fap fap

plain83 said... Best Blogger Tips

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin
menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan.
Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar
orang lain, maka komen akan dipadam
untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon wanita Malaysia xmcmni
#KyoPropaganda

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

posting terbaek minggu nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kahkahkah!! Noob x boley delete komen plain83 kat sini.....

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

wow!! fapfapfap!!

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

baik bogel je drpd pakai mcm tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nuck juan suke mkn taik anjing.konek kecik.pnjgnya cume 2 inci je.x puas utk merabakkn dara wnita.nuck juan mati pucuk.hahaha

Isteri gersang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Presiden KoTe adalah seorang jejaka yg memiliki rupa yg Sedap mata memandang..akan tetapi beliau mempunyai sifat yg suka berbohong dan banyak cakap...walaubagaimanapun anak kpd pemilik Restoran terkemuka di Johor Bharu ini juga mempunyai sifat yg penyayang tidak hairanlah ramai rakan2 wanita mahu pun lelaki menyukainya...selain itu juga beliau memiliki sebuah kereta Proton Wira dan usianya yg muda iaitu 27 tahun itu amat sesuai untuk mendirikan rumah tangga....kenyataan ini diluahkan sendiri oleh adiknya.....




Adik Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perhhh mantaph. Ase nk mgosok celah kangkang..admin wat nafsu ayu mlonjak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Prempuan x kn bernafsu la kalo tgk prmpuan.lain la kalo ko tu lesbo.haha.jgn nk jdi mcm kaum nabi Lut.

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

la budak Johor rupanya...patutla mcm macibai...Admin cpt sikit update...asyik gambar jubo je mne bole than

Anonymous said... Best Blogger Tips

percayakah anda, walau bukan salah kita, tapi kita yg dipersalahkan? Anjing Pukimak Motherfucker!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

pempuan melayu kelantan pun byk pakai mcm ni time final piala m'sia dulu~
idup tok guru!

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni gambar x sensor http://t.co/BszA7AVgEe

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni mati masok neraka sbb ada saham bg org tgk bahan lucah!
mati la kau perlahan2.

-Tn Guru Nuck Juan

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Hidop Johor!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sayang ponggong beliau tidak melentik

Anonymous said... Best Blogger Tips

ponggong mak kau melentik-lentik

-abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

putih!! gebu!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian, admin tmbh saham dosa..daripada korg tgk mende bukan2, better korg men game nie. lgi syok, hari2 dpt duit.

.......................
A free to play strategy game in wich the profit can be transformed in REAL MONEY!

http://www.marketglory.com/strategygame/taophique

Anonymous said... Best Blogger Tips

main game dpt pahala ke bangang?
kimak kau tak aja ugama ke cibai?

-Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

NEW POST : 10 GAMBAR JULIA PEREZ BOGEL (18SX)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni lagi sorang lahanat..



(Nuck Cipap)

Anonymous said... Best Blogger Tips

WOI ADMIN BILA NAK UPDATE BLOG?? GUA X TAHAN TENGOK BONTOT TU!!!

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Nuck Juan @ Fauzi seekor kambing........

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei Adnan(presiden kote), kau apa cerita sekarang ni???

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

adnan kepala juboq atok ko....nama aku andrian....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adnan lahanat

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

Adnan is Presiden KoTe, kah3...x boley blah aku..

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

Adnan is Presiden KoTe, kah3...x boley blah aku..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adnan? kah3~ sebijik mcm kimak Babun baru lepas terjubur dgn btg cangkui!
bapak hang minum ayaq ketum ka time bg nama dulu?

- Abd Kasim bin Mohd Tahir

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

sapa adnan?? bangla yg lunyaikan mak abd kasim tu ke???

-andrian@Presiden KoTe

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

Abd Kasim tu abah ko yer Adnan?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nama Presiden Kote ialah Adnan bin Abdul Kasim?
mukakakaka! anak beranak mcm lahanat ! mak kau kenan mkn taik labi2 ke time bunting dulu sial?
-Fuck Juan (sepupu Nuck Juan)

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

nenek kau ke tu Fuck Juan???

Anonymous said... Best Blogger Tips

FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP rase nak tercabut konek aku tengok nie

Bagasto Bond said... Best Blogger Tips

fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap! fap!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Harap maaf admin xdapat update blog disebabkan Terengganu dinaiki air paras pinggang. Admin mohon bantuan 145625367456 maybank seikhlas mungkin


-biras admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jom buat duit
www.rm20segera.com/register.asp

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:38!
nak buat duit jual buntot kat pemimpin PR la bangang!
ez money!

-Adnan bin Abd Kasim

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ketiadaan sumber barukah? apa kata selain sumber blogserius, admin cuba cari dari blog2 ilmiah, sekurang2nya menjana pemikiran segelintir pengunjung blog ni.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

putih putih melati...
merah2 delima a a a...

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Admin suka ambik sumber dari blog cina tu dan stomp singapura..come on, luaskan sumbermu admin.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

sumber cina memang bagus
org melayu suka tiru cina!

-Nuck China

Shamzia said... Best Blogger Tips

he hee..belambak lagi sumber lain kalau nak tengok..tapi kalau yg senang tak thrill la kan..aku sangsi skit..'tulen' ke..susuk badannya bleh khuatiri hormon jantan sama macam aku..haha hha lagi pun makhluk transfer jer slalu yg sajer attract attention lebih..yg ori..selak skit dh ckup..coz tu indahnya ciptaan tuhan.

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

aku pikir, bek dia bogel je senang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

suruh mak kau bogel Fauzi!
bangang kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi itu memang bangang, otak sama besar biji dia..
Fauzi Juan bodo, gay kaki bontot!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tigax2 aku tampo jap g..bodo!!


pak cik Fauzi juan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...