Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 February 2013

OMG : Gambar Panas Anak Perempuan Pelakon Popular Tanah Air Tersebar Luas (4 Gambar)

Gambar Panas Anak Perempuan Pelakon Popular Tanah Air Tersebar Luas.
Nama Pelakon Popular ini admin tak nak nyatakan tetapi anda tengoklah sendiri  macam mana sosialnya gadis muda ini yang baru berusia 17 tahun. Gadis ini adalah anak kepada seorang pelakon terkenal pada tahun 90-an berkacukan Mat Salleh. Gambar di bawah menunjukkan dia memakai bikini dan bermesra dengan lelaki. Selain itu, dia juga dirakam merokok pada usia yang muda ini. 


 sumber : myartis.com

30 comments:

Yanie Oranie said... Best Blogger Tips

perghh...ni anak sofea jane ker?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sume salah BN

Anonymous said... Best Blogger Tips

Babi politik.bapak kau la ktua bn.

Anonymous said... Best Blogger Tips

slh bn ni xdidik btul2..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

macai lmbab..bgn solat subuh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hancurlah melayu kalau tak ikut ajaran islam yg sebenar :(

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

heh..

INFO:CARA MENGETAHUI AIR MANI WANITA KELUAR!
DEFUQ:VIDEO SATU KELUARGA MENCURI BERJEMAAH!
FUYOH:KOLEKSI GAMBAR EMMA MA'EMBONG HOT SEKSI SEPANJANG ZAMAN!

Tak suke kelantan said... Best Blogger Tips

mesti kacukan org kelantan...

mr.fapson said... Best Blogger Tips

puihhh tetek kecik...xde selera nk fapping...

jack ham said... Best Blogger Tips

hakkktuihh la.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahniah mr fapson, anda bijak mengawal nafsu.
membazir je kan..

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Perggghhh .... Cara pegang botol. xingat donia...


#Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie mzty asal dari negeri lanun..lanun bodoh banganggg...negeri trmiskin..kaye lagi sarawak n sabah..miskin nye negeri..ad tanah abis djual kt org luar..hnya mnumpang dnegeri sndiri..hahahaha
luaskan kangkangmu johor darul takbur !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anak siapalah agaknya nih, ramona rahman ke!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam nak sophea jane je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka lawa tapi tetek kecik tak best jugak..ingat wanita2..saiz aset awak tu penting..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

nok gocoh ko nate beruk...sdap mung hino oghe kelate...nate batu butir babil

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyahla kutuk2 negeri orang lain...tgk diri sendiri da cukup bagus ke...cibai lahanat punye manusia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tukar kerajaan PRU13 ini .. Semua nak bebas jaa.. Rosmah ajar lah ni .. Mana islam sebenar ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

arissa anak sofea jane

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budak ni mmg mengaku x solat minum arak etc... boleh bc sendiri kt ask. Google nama arissa meor.. teruk2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 la masalah korg....komen ganas2,mmg ar org xleh nk cam ko...klu aku da leh cam ko....mmg aku gegar korg ar...nk kutuk2 politik plak...nk cari aku dok area wangsa maju...lahanat korg...kasi no tpon ar...xyah tkot....lantak ar anak sofia jane tu.,,,dia pyer hal,,,adoiii...korg yg bmasalah...dop ofis mgumpat...kat dlm ni pon nk mgumpat....cube aku ngumpat korg...cmne....cb ar

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

tak pasal pasal..takde modal la tu nak kutuk negeri orang. jeles la tu negeri Johor kaya, semua ada..haha kesian doh kau..orang Johor semua kaya2 kau tau? kau tau ape..biasa org miskin takde modal nak cakap dgn org org kaya Johor. ok bye

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni okes lg berbikini..aku ade pix sorang minah ibm tp skrg die projek dgn maybank kat akademi etiqa..terbugil..tetek kecik gak..hahaha..sapa teringin boleh adjust awek ni..sebab dgr cite awek ni gian kat b*t*ng keras

Anonymous said... Best Blogger Tips

Uitt..maybank akademi etiqa dekat opis den tuu..sapo sapo awek tu? Nok try gak awek ibm nih

Ummar Farouk said... Best Blogger Tips

aku tahu korang mesti stress tengok gambar di atas tu. sini aku ada petua nak tangani stress. mai sat jenguk kat bawah ni.

Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
4. Ke manakah masa kita menghilang?
5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
7. Proses pembentukan status luar biasa?
8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

Anonymous said... Best Blogger Tips

fak babi apakah ummar ni? pegi men jauh2 nu syuh3

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh korang kalau ada dekat tempat dia pun korang akan jadi macam dia jea je. lebih baik jadi macam dia daripada korang syaitan bertopengkan manusia

Kanya Kulap said... Best Blogger Tips

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...