Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 25 December 2011

Cool : Kisah Hidup Ahli Power Rangers Yang Pertama (19 Gambar)


Jason Lee Scott - The Red Ranger


Nama Sebenar : Austin St. John 

Dulu: Lakonan pertama Austin adalah sebagai power ranger merah. Untuk pengetahuan korang semua, ketua power rangers ni adalah yang termuda dalam semua pelakon rangers dan yang paling berpengalaman dalam martial arts  sebelum Tommy (green ranger) memasuki produksi. 


Sekarang: Bersara dari lakonan dan kini bekerja sebagai Ahli Bomba dan Technician Perubatan.


Kimberly Hart - The Pink Ranger

Nama sebenar : Amy Jo Johnson

Dulu: Dia pun macam Austin sebagai lakonan pertama dia. Sebelum berlakon dia seorang gimnas dan sebab tu dia banyak guna skill gimnastik dia dalam power rangers tu.

Sekarang: Masih bergiat dalam lakonan.


Zack Taylor - The Black Ranger

Nama Sebenar : Walter Jones

Dulu: Lakonan utama Walter yang pertama dan mempunyai latar belakang sebagai seorang penari dan belakon jadi pak pacak sebelum ni.

Sekarang: Masih giat berlakon dan suara dia ada digunakan untuk cerita Open Season 2.


   

Trini Kwan - The Yellow Ranger

Nama sebenar : Thuy Trang

Dulu: Lepas graduate dari sekolah, Thuy terus join power rangers menjadi Trini. Dulu dia seorang pelarian dari Vietnam pada tahun 70an

Sekarang: Dia dulu lepas Power Rangers dia ada gak belakon dalam Spy Hard dan The Crow: City Of Angels. Tapi sedih sebab yellow rangers ni meninggal dunia pada tahun 2001 sebab eksiden kereta.


Billy Cranston - The Blue Ranger

Nama Sebenar : David Yost

Dulu: Lepas kolej, David Yost ni berpindah ke California dan Power Rangers ni lakonan pertama beliau jugak. Dia ni pon ada background sama macam Amy iaitu gimnastik.

Sekarang: Masih lagi berlakon


Tommy Oliver - The Green Ranger

Nama Sebenar : Jason David Frank

Dulu: Masuk di pertengahan musim dengan memulakan diri dengan watak jahat setelah dihasut oleh Rita, dia mempunyai latar belakang karate dalam cerita ni.

Sekarang: Dia dah berhenti berlakon pada tahun 2009 dan buat keputusan kembali kepada karate. Kini dia merupakan seorang MMA Fighter.






Sumber : Here

28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suke power rangers kaler kunen..
teringat zaman kecik2 dulu..huhu

Syafiq Afandi said... Best Blogger Tips

legend2

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghhhh, rangers biru ulu nampak tua, x ancem,nerd. skrang ni agak macho dan ancem.

Ayie a.k.a Nyei said... Best Blogger Tips

ini power..ahahaha rindu perh perh

Ridhwan said... Best Blogger Tips

waa..full report psl power ranger..info baru untuk cerita lama..huhuhu..=)

- psychot!c - said... Best Blogger Tips

yg putih mane? yg ade pedang bole berckp2 tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg merah len giler skunk

mimiey said... Best Blogger Tips

best!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

waaa nice info!aku kipas-susah-mati power rangers dlu!

FARIZ RAZALI said... Best Blogger Tips

nak taw pasal ZORDON.. hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suka merah!...hahaha..time kecik2..

DOWNLOAD SHARK NIGHT BRrip (2011)

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg power rangers merah tu jadi pelakon porno la skrg

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku minat yg kaler pink..mse tu siap berangan nk jadi cm yg pink tu bile da bsr

#rindu time kecik2#

ben xii said... Best Blogger Tips

yang ranger putih tu tommy. lepas ranger hijau . dia orang yang sama

Anonymous said... Best Blogger Tips

mintak share ek info nie bleh??

Yana said... Best Blogger Tips

wah..mereka dah tua skrg...:p

minoari89 said... Best Blogger Tips

aku pun suka yg pink 2..comel je,,

yayan said... Best Blogger Tips

yg ijau ttp hensem....wahahahahaaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup , aq pun slalu gak tgok powers raangers time kecik2 dlu btw rindu nk blik cm dlu ... huaaaaa....

is_isaac said... Best Blogger Tips

wah..rindu nak tgk power rangers..skrg dah xde ek?

Oakley said... Best Blogger Tips

Nostagia niiiii hehehe...aku suka "pink"

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKu suka pink . comel woo..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ingat yang kaler pink tu jennifer Garner!!
and tommy tu lak nicholas cage!!
haha muke same daa

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah, aku suka ms dorang g jmpa zordon..cocoa power rangers..hehehehe..c'ap ada dgr lg lagu tu kat radio muzik ms tue..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

wtf? aku tanya pakcik google, die cakap power ranger merah da jadik pelakon gay porn. gila babai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sker ranger hijau dowh...sampai skg aku ader ringtone power rangers...hahaha...legend...

RAIZAN said... Best Blogger Tips

@- psychot!c - yg putih tu yang hijau tu la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rita takde ek? hehe.. yang watak jahat tu... suke gak ngan PR putih.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...