Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 November 2013

WTF : Keadaan Dapur Kedai Makan QFC Yang Begitu Menjijikkan Di London (4 Gambar)

Keadaan Dapur Kedai Makan QFC Yang Begitu Menjijikkan Di London.
Gambar ini tersebar selepas pihak inspektor kesihatan telah memutuskan yang kedai QFC atau Queasy Fried Chicken sebagai kedai paling kotor di London. Kedai itu terus ditutup sehingga dibersihkan dan tidak boleh dijual beli sebelum pihak berkuasa memutuskannya.  


39 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya sebagai presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu (KoTe) merayu kepada semua anon di dalam blog ini supaya menjaga bahasa anda ketika memberi komen. Terima Kasih.































































































































































































































































































































































































































1st!!

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pg mpus la presidnt kote. Ludah muka ko laju2

president c¡Pap said... Best Blogger Tips

hai

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebiji mcm kedai mamak... tulisan jawi keliling kedai tp kat dapor... kotor giler...

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli aku nk mkn dkt situ...



(Nuck Juan)

Bini2 Presiden said... Best Blogger Tips

Please gangbang i

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko mane ada duet nk mkn tmpt cm 2. Kfc pun xmampu nk mkn. Ko sekor tambi ireng

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org2 kelntn suma bek2 ...negeri kmi serambi mekah. Jgn dipndng serong kpada kami. Memg btol dnegri kami kes dadah memg tingi, mencuri, pelcuran. Tpi bkn suma yg cm 2. Sesetngah shaja yg mcm 2. Pg duk tmpt org suka buat tmpt sndri n wat mslah, andai dlaksana hukum hudud. Sy bimbng org kelantn plng bnyk yg djath hukum dlu..malu sy kdng2 dpndng hina sb sy org kelantan.

_lapis bawah org kelantan-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bleh tak bg info area mana nak dpt puki kelantan kat kota bharu..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm budak2...

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

huhu..x selera den nk mkn..

(Nuck Juan) said... Best Blogger Tips

CaTzMeOW jom berasmara..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org di atas aku adalah seekor berok mak yeh...


(Nuck Juan)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Catmeow cipap busuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak ko admin, lancap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Identiti presiden kote sbnrnye telah dpt drungkai.dia sbrnye adlh seekor minachi gemok yg sangapkn kote.dsbbkn dia tlmpau gemok xde seekor tambi pun yg mahukn cipap dia.

-Albert Enstein-

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon ni pon seekor minachi gampang sangap pepet!
u blh pegi mampos!

- presiden pepet

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

pukimak korang... kalo ya pun toksah lah mencarut kat sini... kimak tol...

-Raja Anon Utara-

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kat london pun ada kedai ciplak kfc?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya rasa kesal dan malu dengan tindakan segelintir anon yang tetap memberikan komen lucah meski sudah ditegur berkali-kali.

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Catmeow oh catmeow...bstttt pstttt. Syng awak

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nuck juan sndri pun sekor berok makyeh +tambi ireng=muka cm lahanat

Anonymous said... Best Blogger Tips

nuck juan seekor anjing.

-presiden PEPET (Persatuan Pengomen Tegar)-

Nuck Juan da Silva Rodrigues said... Best Blogger Tips

Presiden Pepet adalah seekor babi

Nurul Izzah said... Best Blogger Tips

saya sebagai Nurul Izzah ingin memaklumkan esok adalah cuti arwah Anwar Ibrahim

Anonymous said... Best Blogger Tips

yerk!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yerk kepala bapak kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

zakar ku sebesar kote babi

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

presiden kote fuck me pliss ..


-gadis horny

Anonymous said... Best Blogger Tips

presiden kote, saya berharap anda campur tangan bagi menangani percakapan berbaur lucah, harap maklum




(Nuck Juan)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nuck Juan sila hubungi saya malam ini utk kulum kote saya.

-Presiden KoTe de' Gampang

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua komen mcm bodo bajet lawak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon tas aku mohon kolom btang aku skunk.kte tgk lwk ke x.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian anon 07:18 xde awek nk kolomkn smpai merayu2
(Nuck Harom)

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 22:05. ko x knal sape2 kt sni, tlg jga bahasa ko. aku x fhm la knpe kbyakan anon mesti nk panggil anon lain dgn panggilan yg buruk. sedarla wahai anon2 sekalian. kita smua hamba Allah yg lemah, hidup pn sementara je ddunia ni. dosa dgn Allah, Allah blh ampunkn.tp dosa sesama manusia, ko tau ke org tu maafkn ke x??tmbh lg ko x tau pn sape org yg ko maki tu. sriesly ak btl2 pelik dgn segelintir korg yg perangai suka maki hamun org lain tanpa sebab.aku juga seorg muslim,tgn kita pinjaman je, so jgnla gunakan tgn ni utk menulis pekataan yg menyakiti hati org lain. buatnye org x maafkn, ko agak2 dah ready ke nak bersusah2 cari org tu di akhirat utk mohon maaf? dah matang sgt la tu nk lahanatkn org lain tanpa sbb? malu la oi dgn diri sndri.shame of you! dlm alQuran pn ada mengajarkn kita:

"..dan jgn pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk..." -al Hujurat,11

"neraka wailun buat setiap orang yang suka mencedera dan mencela orang" -al Humazah,1

* bg anon2 yg beragama islam sila ambil perhatian. kita smua x perfect, jgnla dgn kkurangan yg sdia ada, nk mnambahkn lg kkurangan smpai menampakkn diri tu cela sifat & perangainye. sbb org yg dicela mgkn lebih baik dpd org yg mencela.aku cuma menasihat, dlm Islam saling pesan-memesan tu dianjurkan.sejahil-jahil kita pn dlm agama, kalo ada peringatan sekurang2 nya ambil la

~hambaNya

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih aku baca komen anon atas 17:22. memang anon kat sini mcm cibai!
kau seorang je yg baik. meh kulum kote aku nak?

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nuck harom tlbh jeles. Sibuk hal org nk publsti murhan. Budgt org nk plawa dia sap pelir. Ko huluq kt mak hang. Cmfrm cm anjng lapa mak hang luluq.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 07:12 mcm penah buat ngn mak hang je.. amacam?
(Nuck Harom)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...