Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 4 December 2013

WTF : Kurt Tay, Lelaki Singapura Membesarkan 'Payudara' Ke C-Cup Untuk Jadi Terkenal (10 Gambar)

Kurt Tay, Lelaki Singapura Membesarkan 'Payudara' Ke C-Cup Untuk Jadi Terkenal.
Lelaki ini adalah seorang pengawal keselamatan dan juga wannabe yang ingin menjadi artis rakaman. Jadi dia telah menghasilkan MV pertama sendiri dan kemudian album pertamanya. Namun, dia tetap tidak diterima oleh mana-mana syarikat rakaman. Kemudian, dia telah membeli ruangan iklan di surat khabar dan mempromosikan dirinya serta di dalam laman web. Pada tahun lepas dia telah pergi ke Thailand untuk membesarkan payudaranya supaya boleh mendapat C-cup kerana dia cemburu dengan apa yang gadis ada serta menyatakan ini dapat menaikkan lagi semangatnya. Dalam Youtube, dia telah menayangkan payudaranya dan kini dia kata dia dah semakin yakin serta berani. .

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pertamaxxxxxx!!!!

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

kesian aku tengok muke die...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lana Nordin punya lagi besar!

Anonymous said... Best Blogger Tips

WTF!!!!

Dqie Danny said... Best Blogger Tips

kekeliruan identiti yang serius.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ibarat lalat dahagakan taik..

DS Anwar Ibrahim said... Best Blogger Tips

dah cube call.. tp tak dapat.. cam maner nak kontek mamat nie..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Naharom!!!fuckimak!!!

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org singapore memg cm ni ke

-gajahgadomalaslayan

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam babi
-Presiden KortTay

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkah babi la ni. badan sado tapi tetek perempuan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kurt taytake

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni lagi aku tk phm,dia ni nk jdi laki ke pompuan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia ni laki la, bkn nk jadi pmpn, dia pasang konon jeles pmpn ade buah tp laki xde,
wlhal hakikat nk publisiti jual album mangkuk dia. paham??

Anonymous said... Best Blogger Tips

org kata, attention seeker.

Anonymous said... Best Blogger Tips

adakah ini kesan daripada tekanan yang dihadapi rakyat singapura? semoga tidak ditiru oleh rakyat malaysia, walaupun kita tahu adakalanya rakyat kita amat genius dan cerdik dalam pelbagai bidang.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau taknak try besarkan tetek kau ke ameba(bi)?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tanya ibu kamu dahulu :)
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

ameba(bi) ? knp tanya ibu aku? ibu kau dah besarkan tetek dia kah?
kasi bapak kau gembira

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom menjanakan komesyen jualan dengan system affiliate, modal yang rendah tapi keuntungan berlipat2...

http://mudahnyaaffiliate.webs.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

suke lettew president kote...feveret beliau ni....

-Virus-

Anonymous said... Best Blogger Tips

APAAAAAAAA... KETAHIAN INI?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...