Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 28 October 2011

Seram: Siapa Yang Berani Sila Baca Komik Ini


Komik ni kawan Facebook aku yang bagi.. First ingatkan macam komik biase-biase jer.. tapi sampai tengah jalan.. pergh... melompat beb.. siot tol.. thanks kepada member aku yang share benda ni Naqiuddin Hashim

Tekan link kat bawah ni kalau nak bace komik tuh sebab aku xdapat copy paste masuk blog ni.. hehe..


p/s : Tadi aku nak load website comic ni lambat sikit.. sila sabar yer kalau lambat.. Hehe

48 comments:

stapler said... Best Blogger Tips

giler la...seram giler...macam mana dia buat ye,...jgn baca mlm2...huhu

jawa_rangers said... Best Blogger Tips

adoii...baru baca setengah nii...dah seram2 sejukk je ni..

♥NuR SyAFiQah♥ said... Best Blogger Tips

hehe siap ade bunyik2 lagi :)

apit said... Best Blogger Tips

dem... cool sgt2

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku yang selama ni rileks je tengok cerita hantu baca komik ni perghhh seram giler.PS:bagi yang lemah semangat jangan baca kalau x anda mungkin berada di dalam tanah

nayli said... Best Blogger Tips

dlm tanah la sgt kn

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakit pala + pening2 baca nie komik...

Ali said... Best Blogger Tips

sial weii ! menjerit aku. haha. malam2 plak tu... a

mel said... Best Blogger Tips

sakit dada aku weiii...macam nak tercabut jantung aku...dah la speaker aku bukak kuat...aduiyaiii...nasib x mati mengejut..

ajmal najiyah said... Best Blogger Tips

wuaa !! tak baca habes ponn, apa jadi... tak berani nak baca balik...uhuu~

Cik Puan Nazatul Sanif said... Best Blogger Tips

menjerit aku baca komik ni. dah la dah malam ni. aishhh !

razzwey said... Best Blogger Tips

seraaammm gilerrrrr....

Naqib Sulaiman said... Best Blogger Tips

-_-! sumpah cool.

aku bace pelan2 pon tekejot.
melekat aku kejap kat kerusi.
haha.semat laaaa....

minoari89 said... Best Blogger Tips

terkejut gla..terkeluar jantung aku..mata aku pun terkeluar gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

terkejot aku bace !
hahhahah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

termenjerit aku...nsb tengok ms pagi...dulu dah bca tp die statik aje....tetib aje die berpaling...huhuhuh

MAEL said... Best Blogger Tips

x seram lansong...la sial..fuhhh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku baca sambil mute. haha so rilek ah sikit

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice comic, tengah baca next comic.. i like !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

lau cam ney pya komen,aku tggu siang ler baru baca.heheheheh.........aku ey mimang penakut.hehehehe............

Anonymous said... Best Blogger Tips

x de bunyik pom ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila kentang . nasib baik mute . kalau x , tmpah batu 2 dah

Anonymous said... Best Blogger Tips

da sape2 yng dah bca smpi abis ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

weeee....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha cam sial!! hahahaha best giler laa kalau komik semua cam ni~!!! sepanjang hidup aku ni... tak pernah satu badan aku mengeletar baca komik.. hahah tahniah kepada org yg buat!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaikkk ~

Anonymous said... Best Blogger Tips

adus....terpaksa aku g hospital lepas baca komik ni tadi.....terkena asma la plak....btw...komik ni le yg buat aku terkejut....terbaekkk

nurul farhana mazlan said... Best Blogger Tips

terbaek!

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi terkejut aku celake..

Anonymous said... Best Blogger Tips

terkejut giler aq
mmg kreatif la siap ad bunyi lg
kah...kah...

mimiey said... Best Blogger Tips

apa endingnya???
takut nak baca sampai habis ;D

Anonymous said... Best Blogger Tips

barua..terkejut!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghhh !! meromang bulu roma aq , gila seram !!
dahlah aq ada asma nasib baik takde ape2 .. btw nilah komik yg paling3 seram y pernh aq tengok ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa y ada r???

tandatanya said... Best Blogger Tips

Aq klik link 2 xde pe2 pn,ape name komik 2 & url blog dia pe?meh aq tgk stkat mane seramnya,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko takan link bwh tuh,comicnica bla bla pastu ko skroll sampai ke bawah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh giler !! terkejut aku !!! nasib baik aku mute...tu pon masih terkejut walau x de suara !!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku baca siang2 pon mejerit sakan ni nk baca mlm2 leh pengsan kot

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

hahahahahahahahahahahahahaha(gelak terkejut nak sambung baca la cite lain pulak)

zash said... Best Blogger Tips

teknik komik ni die ikot jl cte seram kat korea tuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku xbaca.. aku scroll bawah pon da tekejot. celakak.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

siiiooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttt....
kecut "adik" aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin melompat ke?
Kwn sye x takot pon!
Sye bce skit sebab takot aritu!
Kwn sye mmg hebat!

auni afiqah said... Best Blogger Tips

Dah bace da taon lepas . Tkde la takot sangat :)

sMiLe Vs SaD said... Best Blogger Tips

hakhak3 terkejut aku

Hika Hara said... Best Blogger Tips

dah bace dah citer ni...tapi part yg die terbang tu mmg best la kan..huhu

Saya Awak said... Best Blogger Tips

memang " trbaek " ....tersembur air milo kt monitor lappy ak ...... :D hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Giler Babi......kuar perkataan (F*ck) + (!@#$%^&*) sambil terkentut-kentut aku di wat nyer......x bran nk skroll lagi ke bawah....... !_!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...