Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 25 December 2011

OMG : Gadis Bertudung Tapi Permandangan Dari Belakang Kurang Menarik (2 Gambar)

Gadis Ayu Bertudung Tetapi Permandangan Dari Belakang Kurang Menarik
Adakah ini cara yang sesuai untuk permakaian macam ini? 




32 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat malu ja...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia mmg sengaja nk tunjuk.klu x,wat pe pakai G-string

Anonymous said... Best Blogger Tips

lasenza yewwww i like

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergghh g-string..i like..

acapz said... Best Blogger Tips

like a G-6 like a G-6

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuah bodoh.... buat malu org pkai tdung je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

luaran ayu2 gitu...tp ble atas katil,ganas!! i like!

Anonymous said... Best Blogger Tips

G string dia senget.. Cute n nasty.. *Roar*

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni cerita lama la bai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow... seksi abes...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh~

Anonymous said... Best Blogger Tips

mitak perbanyakkan lg lol

p.s http://www.youtube.com/watch?v=bbapbsFi-EI&feature=mfu_in_order&list=UL

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk mintak rogol minah nih..xtahan aku nengok nyer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

konferm muke buruk sebab tu saje tunjuk ,nak tarik perhatian.badan dia mcm cikgu aku la..........mungkinkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawa sial body pompuan ni.
geram

Anonymous said... Best Blogger Tips

guna g-string pun jadi hal...apahal???
yg ambik gamba dengan post gamba ni mesti gila sex...tak pun perempuan yg muka burok dan badan burok.....jeles tgk perempuan guna g-string tu molek2 jer...bangsat punya org....kalau dh alim sangat sampai benda x disengaja cmni pun nk ambik kesah...bagus apply jadi pegawai jais...g banteras maksiat yg TERANG2....

Anonymous said... Best Blogger Tips

senang selak,masuk terus je,leh wat doggy,hahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau macam ni leh masuk dua2 luabang ni,tak tahan aku tgk nye,merancap jup lah...

edy said... Best Blogger Tips

apa lg tarok la.....

along.... said... Best Blogger Tips

puki mesti besar ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@along....dara lagi ni bai,hahahhaa

Oakley said... Best Blogger Tips

wowww g-stringgggggg tuuu hahhaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb tu kna jga aurat.. tgk jantan2 bangsat pya komen cmne... malu aku bila pmpuan di jadikan bhn sendaan cmni! x sngka benda cmni pun bkn main lagi korang suka ye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anak sapa laa ni...buat malu jer...addoi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2la ckp x sedar or x prasan.. aku pun pkai baju n jeans camni.. confirmlah rasa terangkat or angin semacam kat bdn tu... klu tak pkai tudung pun tetap manis.. ni mesti pempuan yg cantik dan gedik dan mengada2 dan perasan punya kes... ops! nti ada org marah plak... ckp aku ni jelessss... hahahahha

ania92 said... Best Blogger Tips

yang pkai tu da dikira kurang cerdik a.k.a bodo!
tapi yang lagi bodo + mereng adalah yg ambik n post pc nie...dosa sbb ambik pic satu,dosa2 0rg2 lain yg tgok p0n dye dpt gak..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin jgn kita tunjukkan aib sesorg....

sham73 said... Best Blogger Tips

admin...mohon lain kli pic2 gini x yh paparkan...kerana mengaibkan.....pemakai, mnmabah dosa kpd yg memapar,menengok..dan mengutuk.....pemakai hnya satu dosa....kita 3 dosa.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini bukan perempuan tapi betina

Anonymous said... Best Blogger Tips

lar...g string pun nak kecoh.....biarlah dia nak pakai g string ker, thong ker c string ker...korang ni kecoh lar

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka ati le die nak kai aper... mcm die tayang kat org... org yg gatal nak tgk... admin pun gedik nak tayang... admin gle seks pe?

AWien AzzaWiyah said... Best Blogger Tips

ish2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...