Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 November 2011

Panas : Gambar Seksi Terlampau, Zarina Anjoulie Terima USD 3400


KUALA LUMPUR – Aktres kontroversi, Zarina Anjoulie Lavocah mendedahkan telah menerima bayaran lumayan sebanyak AS$3400 (RM10,756) dari majalah hiburan terkenal negara jiran, FHM Indonesia untuk bergambar bagi majalah tersebut pada edisi Oktober yang lalu.

Menurut laman web hiburan terkenal, Oh! Artis.com, Zarina menerima tawaran tersebut kerana dia sememangnya meminati sesi ‘photoshoot’.

“I (saya) memang sukakan photoshoot (sesi bergambar),” katanya kepada laman web hiburan tersebut.

Sebuah lagi laman web hiburan popular, Mediahiburan.com.my yang mendapatkan pelakon drama bersiri ‘Anak Pontianak’ itu secara eksklusif memberitahu bahawa Zarina bergambar seksi di majalah tersebut untuk mencari rezeki menampung kos sara dirinya.

“Saya perlu mencari duit untuk menanggung perbelanjaan hidup saya dan tawaran daripada majalah itu adalah satu cara untuk saya membuat duit,” kata Zarina kepada laman web tersebut.

Menurut Zarina lagi, dia tidak menyembunyikan perkembangan aktiviti seninya dan mendakwa pernah memberitahu sesi pergambaran tersebut kepada peminatnya melalui laman sosial Twitter miliknya.

“Saya tidak pernah menyorokkan hal ini daripada peminat saya. Peminat di Twitter tahu mengenai perkara ini lama sebelum hal sebenar tersebar,” jelas aktres itu yang sedang ditemui media di majlis pelancaran filem terbarunya, ‘Khon Malay’.

Di sebalik pelbagai kontroversi hangat yang sedang melanda dirinya, Zarina melahirkan rasa syukurnya apabila terpilih sebagai pelakon utama filem tersebut dan berterima kasih kepada pihak produksi yang masih mempercayai bakat lakonan yang ada padanya.

“Saya berasa bersyukur kerana masih mampu mencari rezeki di dalam bidang ini. Walaupun banyak terima penghinaan, ada pihak produksi yang masih percaya bakat yang ada pada saya. Betul kata ibu, doa orang yang teraniaya akan dimakbulkan tuhan,” katanya di laman web hiburan yang sama baru-baru ini.

Mengakui pernah melakukan banyak kesilapan sebelum ini, Zarina turut menjelaskan bahawa dia rasa lebih selesa dengan dirinya sekarang dan tidak perlu berpura-pura lagi berhadapan dengan peminat industri hiburan tanahair.

“Saya akui, dahulu saya pernah melakukan kesilapan dan kerana kesilapan lalu, saya dihukum sehingga ke hari ini dan apa sahaja yang saya lakukan akan mendapat kutukan dan hinaan. Kini, saya lebih selesa menjadi diri saya sendiri dan tak perlu berpura-pura lagi,” katanya lagi.


p/s : "doa orang yang teraniaya akan dimakbulkan tuhan,".. ko memang teraniaya la Zarina.. ambik gambar banyak-banyak lagi..rezeki halal kan.. kak bedah.. sila komen.. hehe

Sumber: MNH


25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhhahahahahahahahaha..
sape yg aniaya die ek??

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

ntahla..cuba tanye kak bedah.. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

pokai die ni... die nk keje b'bayar ae...
aku nk die isap kote aku,nnti aku byr.wahahahaa!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

banyak 2 je harga maruah dia?

Anonymous said... Best Blogger Tips

murah giler maruah die ni... RM 10756 jer....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Halal ke rezki tu? Dah tua kerepot nanti nak dedah jugak? Kalo mati awal
Xsempat tobat nyesal xsudah.. Sori Zarina, your excuse is so lame.. Xberkat pon duit tu, tgok la

Predator said... Best Blogger Tips

halal ke gaji yg dye dpat tu?
hakpuihh.. mmg haram la dpt gaji dgn jual gmbar seksa mcm tu.

Aphique Lacrymosa said... Best Blogger Tips

gila babi....

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom aku byr ko double, aku nk fuck kau

afroMAN said... Best Blogger Tips

pmpuan mulut jahat style muke die..kalau perang mulut confirm die menang.

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

The meeting die reply komen2 korg cmni "u ols ni tuhan ke nk judge I?" Hhhmmm... Org cmni maki or kutuk pn xgna..

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka sebijik cam rosmah..

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

Oppss.. Slh type.. *t msti die reply...........
My mistake :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 bru dgr mnsia y hina,,law dgr mkhlt ALLAH len y hina,,ako rse tcabut smua bulu2 y ad 2..bodas pny betina..fikir duit je,,agama sndri xfikir,,ap ke bahalol,,mak die pn satu duk ajar ank tntng kebaikan dgn agama sndri,,ajar la ank 2 jg mruah dri n ttup aurat 2,,mak pn sma bodas,,hiphiphurey,,gagagaga

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermmmm pompuan jahat mulut pun macam sialllll....

Anonymous said... Best Blogger Tips

pas tgk komen kat atas...aku jadi kelu....nampaknya...masih tiada perubahan....

spoiled said... Best Blogger Tips

aku yang teraniaya tgk gambar dia ade ler.... demm u zarina ann juling!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane kak bedah ni... takut kene gam ke kak bedah oiiii ni kwn ko sorang nih teraniaya... tlg ler dia... haaaaaa

is_isaac said... Best Blogger Tips

kesian nye dia,yelah,doa org yg teraniaya dimakbulkan tuhan..LOL

statement kelakar!

minoari89 said... Best Blogger Tips

pnas gile..kak bedah x sanggup nak kena kutuk dgn kita suma..

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshoot sana..photoshoot sini..dh mcm pornstar...lalala..

TA&FA said... Best Blogger Tips

@Authors Yang Stress

Hahahaa....mengong!! Kak Bedah~ Kak Bedah~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye dia mmg akn komen 'u tuhan i ke?'..
tp aku malu la saudara islam kte cm ni
tmbhn lg bgsa kte sndri (aku tatau lah klau dia bgsa len sb aku tatau psl artis2 ni. haha).
malu3x!!
yahudi kt lua sna glak2 je umat islam mkin terpesong ikut adat dorg
sdarlah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alaaaa , klu korang pon nak gakk kannn beria jew kutuk owg sne sini -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

kak bedah dah tobat taw...p haji tawaf 21 kali...haaa...kotprang sumer tak mampooo~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...