Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 13 November 2011

OMG : “Rhein II”, Foto Termahal Dunia bernilai RM 13.5 juta (Photo)

“Rhein II” yang diambil oleh Andreas Gursky telah dijual pada harga RM13.5 juta di sesi lelong Christie menjadikan foto ini termahal di dunia. Chistie menyatakan foto ini sebagai "a dramatic and profound reflection on human existence and our relationship to nature on the cusp of the 21st century". Tetapi bagi korang, adakah foto ini berpatutan dengan harga jualan foto ini? Bagi admin memang tidak munasabah. Hanya satu gambar sungai yang biasa.

12 comments:

akmall said... Best Blogger Tips

logik jugak..kalau ada sense of art tu..okay je kot.. bukan kata stress takde art sensory tu..cuma tak kuat kot..hahaha...okay la harga da juta2...

L said... Best Blogger Tips

ade yg beli ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku punya art lagi lawa..:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergghhh...dpt rase..dpat rase..dpt rase...mcm haremmmm..hahhaha...last2..aku copy gak buat wllpper..hahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice bha this pic. i can see why it's worth millions. imagine kalau in the next era dah takder sungai n greenaries around...lagi la mahal...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nope ! ia mahal bukan sebab 'next era' cuba korang lihat air sungai tu betul betul , its look like moving and wavy . i guest :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye laa..cam gerak jer gmbr tu..giler cool lah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeah...agree with both ano above..
plus the balancing and lighting..AWESOME!!!
:)
~nad~

Anonymous said... Best Blogger Tips

adik ak tgkap gamba ag lawa..haha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah letak kat background lappy..takyah bayo hahaha

mISz SheRa said... Best Blogger Tips

nampak hidup air tu....
tenang jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pon admit, bahawa sungai tu nmpk mengalir cantik, tapi harga agak x munasabah. kalau gmbr gunung/air terjun, awan, pelangi/petir ok la skit.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...