Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 November 2011

Cool : Kenapa Carole Wright Dinobatkan 'Woman of the Year'? (7 PHotos)

Carole Wright seorang ibu yang berusia 54 tahun dari UK telah hilang 300 paun sehingga dinobatkan Slimming World's Woman of the Year. Doktor memberitahu Carole yang dia akan mati sekiranya tidak melakukan sesuatu kepada berat badannya dalam dua tahun. Jadi Carole akhirnya menyertai Slimming World untuk mengurangkan beratnya. Ini adalah rupa Carole yang terkini. 
 izismile

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

inspirasi tul.
huhuhuhuh.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nampak sangat tua macam 18 vs 60

Unknown said... Best Blogger Tips

ambil masa 40 tahun nak kurus cam tuh

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

nampak tua gler..cute lagi masa dulux2

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

Hebat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

doctored photo laa...nmpak sgt fake

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku stress giler!!!betul ke ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume ni tak mustahil la.. normal akan npk tua or x sihat bila berat badan turun dgn byk.. cume gmbar sebelum tu mgkn gambar zaman dia muda2..

Naqib Sulaiman said... Best Blogger Tips

Kalah produk dr.rozmey cmnie.haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...