Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 14 November 2011

Artis : Miera Liyana Terlampau Seksi Dalam Photoshoot Majalah (2 Photos)


Ini adalah gambar terkini photoshoot Miera Liyana yang dikatakan terlampau seksi. Adakah Miera tidak cukup lagi dengan kontroversi sebelum ini? Adakah semua ini hanya untuk publisiti?


21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi seksi lagi aku suka...;))

cik ummu oag ツ said... Best Blogger Tips

seksa gila pic yg ats skali tu. liyana2. Astagfirrullah..

MyZone~theUn4given said... Best Blogger Tips

semoga jd pengajaran buat semua..jgn seksi sgt..nt jadi fitnah dan umpatan..huhuuu

awek cute said... Best Blogger Tips

dia nak cari duit lebih p mlampau

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape dia ney?tak kenal pon?=_=|||

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik dah baik dah. pastu ketiak hitam. cait. tak jadi aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak lupa edit....hahaha...2 la adagelap skit..

Anonymous said... Best Blogger Tips

murahan. macam pelacur dah. Miera Liyana, jadi pelacur je la weh. aku langgan, takyah bayar. ko takda harga pon weh.

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

..ape salahnye pakai elok2..kan cantik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak bekulat...mcm sial...geli kot tgk KAU....

minoari89 said... Best Blogger Tips

mlm2 x sempat nak belek ketiak la anonymous..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak rekomen kat producer porno la...ada bakat....agak2 suare die sedap x klu mengerang?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalu muka cantik x pe gak!! boleh gak stim aku tgk..ni dah la burok...pakai sexy je yg boleh tarik perhatian...nak kate bakat, xde ke mana ponnn..! job pun x banyak.. x lama jer budak ni hidup dlm industri malaysia

is_isaac said... Best Blogger Tips

cam xde maruah diri je dia nie?tak insaf2,adoi~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak itam kot!!!!!!!! werk!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cmon la, ni la artis malaysia, famous sebab kontroversi bukannya sebab bakat

Anonymous said... Best Blogger Tips

APTB!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

binatng ni la yg mrosakkan melayu.. bodo! mesti bapak die sakit otak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha......ketiak!!! cam pengotor jer..klo dh ketiak cam tu, cam mn la agaknya rupa kat bawah tu..eeeee....

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuhhh...bodoh gile..pilot.

Zyra Roxx said... Best Blogger Tips

leh jadi duta rexona, kuhkuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...