Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 15 November 2011

OMG : [Video] Wartawan Terberak Di Dalam Seluar Ketika Temuramah


Memang kesian aku tengok wartawan pompuan ni.. Macam mane ntah dia tetiba terberak dalam seluar ketika temuramah.. Aku rasa dia ni menghidap penyakit Irritable Bowel Syndrome.. Tapi memang seriously kesian and reaction lelaki tu memang priceless..



Sumber : Damn


7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah boleh nampak yg masa starting pun dia dah sakit perut. tangan dia tu mengusap² perut ja.

khairy754 said... Best Blogger Tips

serius kesian kt wrtwn tu...Y_y

minoari89 said... Best Blogger Tips

dpa pun bg la rehat dulu..

Mouriey said... Best Blogger Tips

alahai..ciannyer.
berak cirit namanya tuu..hu3!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg jackass

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp still maintain ayu..kalo ak la..hurm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tula, lubang jubo dah besar, xblh nak menahan dah...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...