Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 November 2011

OMG : Baju Pengantin Daripada 250 meter rambut bernilai RM 212 ribu (5 Photos)

Seorang pereka fesyen legenda, Thelma Madine telah bergabung dengan Salun Rambut Voodou untuk menghasilkan satu-satunya baju pengantin menggunakan rambut manusia. Baju Pengantin ini telah memenangi 'Alternative Miss Liverpool' pada Sabtu yang lepas. Kini baju pengantin ini juga digunakan dalam rancangan televisyen Channel 4’s My Big Fat Gypsy Wedding. Baju Pengantin ini dijual pada harga RM212 ribu. Ianya dibuat daripada 250 meter rambut manusia dan dihiasi dengan 1,500 kristal dan 12 'underskirts'. Baju ini adalah 95kg dan memerlukan lebih dari 8 orang untuk menyiapkannya. Madine menyatakan ‘I’d be overwhelmed if someone like Lady Gaga would consider wearing it." Mungkin esok lusa Lady Gaga akan membeli baju ini. 



 metro

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantikla....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kreatif..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik hape ke bendanya..bagi free pun aku xnk..dunia semakin pelik orgnye..

L said... Best Blogger Tips

cantik, kalau material dia bukan daripada rambut takper gak XD

minoari89 said... Best Blogger Tips

cantik..kat dlm 2 berlapik dgn kain la..bleh pkai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli la....
entah rambut sape-sape nak di buat baju....

TA&FA said... Best Blogger Tips

mesti byk kutu

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha. komen bebal.
byk kutu? xkan pereka tu bodoh benar plak kan..

puteribonda said... Best Blogger Tips

tu dah kire bangkai kot~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...