Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 17 November 2011

Berita : Jurugambar Terlampau Rogol Lebih 15 Wanita


KUALA LUMPUR: Tertarik untuk menjadi model profesional dengan pendapatan lumayan, seorang lelaki menyamar penguji bakat memperdaya sekurang-kurangnya 15 gadis untuk dirakam gambar bogel sebelum melakukan hubungan seks dengan mereka sejak awal tahun ini. 

Lelaki terbabit yang berusia 30-an dan menyamar penguji bakat di sebuah syarikat peragawati terkenal ‘mengumpan’ mangsa melalui laman sosial dengan menawarkan pendapatan lumayan dengan hanya bergaya di depan kamera.
Terbaru, dua pelajar masing-masing berusia 18 dan 19 tahun menjadi mangsa lelaki terbabit sebelum mereka membuat laporan di Balai Polis Dang Wangi di sini, kelmarin.

Menceritakan semula kejadian itu, sumber polis berkata, dalam kejadian jam 2 petang, 30 Oktober lalu, kedua-dua mangsa yang mengenali lelaki terbabit melalui laman sembang sosial diminta ke tingkat tujuh sebuah hotel di ibu kota untuk sesi uji bakat.

“Kedua-dua mangsa yang berminat menjadi model profesional tanpa ragu-ragu pergi ke sesi uji bakat berkenaan secara berasingan. Sebaik tiba di sebuah bilik di hotel berkenaan yang kononnya digunakan untuk sesi uji bakat itu, suspek mengarahkan mangsa menanggalkan pakaian.

Sumber : MyMetro


4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

SENDIRI YANG BODOH.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

talingong punya betina....rasala ko...

cik wanie Lovela (CWL) said... Best Blogger Tips

bahayaaa la skg nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

mewtro brita lucah cmni berlambakla.... entah btul entah tidak.. nak melariskan sale la tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...