Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 15 November 2011

Kreatif : Rekabentuk Jambatan Nanhe di Xinjin County yang Unik (7 Photos)

WXY dan Weidlinger Associates Consulting Enginners telah menghasilkan rekabentuk jambatan yang berbentuk seperti 'ular' di Xinjin County. Jambatan ini akan dihasilkan bersilang-silang untuk memastikan pejalan kaki boleh melihat keindahan pada dua belah dengan lebih senang. Selain itu, penunggang basikal juga dibenarkan untuk menggunakan jambatan ini.


 coppas

6 comments:

mISz SheRa said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

wau...cantik nya....harap jambatan ni berkualiti la....nanti x pasal2,roboh.....

minoari89 said... Best Blogger Tips

cute..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp cam ngeri..hehehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yg 1st nye wahai misz shera??
dpt komen 1st blog ni dpt bg kau phala ke?
weyh bodoh org ta pndg lah komen 1st kau 2
nmpk cm bodoh je
cm ta matang je
entah apa2
cm babun pun ada

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha..ah...aku paling benci bila tngok orang pertama yg komen tulis 1ST, memang org mcm ni BODOH, BINGAI, BAGHAL ,BEBAL, BANGANG, BENGAP,

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...