Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 19 November 2011

OMG : Stail Rambut Anak Perempuan Mr. Bean di London (8 Photos)

Rowan Atkinson bergambar dengan anak perempuannya Lily dan isterinya Sunetra di tayangan perdana 'Johnny English Reborn' di London. Tetapi yang menarik perhatian adalah anak perempuan Rowan iaitu Lily Atkinson kerana stail rambutnya. Dia kelihatan seperti bar bangun dari tidur. Selain itu mesti ramai yang belum tengok lagi rupa anaknya.Jadi adakah mukanya seperti bapanya?

Adakah ini rupa anak perempuan Mr Bean?
asiantown

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik juga anak nye ah....pa pun....mr bean terbaek punya.....hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik aahhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

agaknya dia pun nak jd pak lawak mcm bpk dia jugak.. x seswaii...

Azam said... Best Blogger Tips

Terbaik Mr. Bean...

la dolce amira said... Best Blogger Tips

ada kutu kot.. dok garu2 tuh

minoari89 said... Best Blogger Tips

x sempat nak dandan..

ann said... Best Blogger Tips

ni mesti x sempat gi saloon..bangun lambat la ni..hehehehe... anyway dia mmg cun..nasib baik photostat muka mak dia..kalu ikut bapak dia, kompom cam 1st pic tu..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukanke gambar nombor satu tu badan natalie pack dari america's next top model.test tulis kat google NATALIE PACK

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak messy disitu .. tpi dia cantik dohhh :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka mr bean macam jose mourinho pun ade??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...