Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 21 November 2012

Sadis : Lagi Bayi Lahir Dengan 'Ekor' Di China (5 Gambar)

Lagi Bayi Lahir Dengan 'Ekor' Di China.
Budak ini kini berusi 4 bulan dan dia mempunyai 'ekor' sepanjang 6cm. Sebelum dah terdapat lebih dari 4 kes yang sama di China sahaja. Kini ahli keluarga budak ini ingin 'ekor' ini dibuang dengan serta merta. 






9 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

anak monyet

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ini son goku!!!

Kak Mahh said... Best Blogger Tips

Mesti doktor mengkaji kes ini dengan teliti.

dan said... Best Blogger Tips

banyak sangat makan pig

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ni tak cakap tipu punya, kalau nak hadiah pendrive 8gb atau 16gb join peraduan ni kat sini.

Anonymous said... Best Blogger Tips

untung la ade ekor....hahahahaha ape2 je la

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wah son goku

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgan potong nnti jadi gorila mcm son goku!!!hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

yah ler..dh mcm rupe ekor babi jer..kna bapak dia pnh fuck babi pastu fuck bini nyer..tu yg dpt anak ada ekor..hahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...