Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 23 November 2012

Serius : Butik Paris Hilton Dibuka Di Mekah Cetuskan Kemarahan Orang Ramai (4 Gambar)


Paris Hilton telah dikecam oleh masyarakat di Mekah gara-gara membuka kedai jenama miliknya di sebuah pusat beli belah di kota itu. Menurut laporan Huffington Post, pemilik jenama tas tangan dan aksesori Paris Hilton itu dianggap akan mengganggu konsentrasi urusan ibadah umat Islam.

Dalam masa yang sama Paris memiliki latar belakang kurang elok sebagai pelaku video porno yang dilihat memberi gambaran buruk terhadap kota yang dikunjungi umat Islam itu.

"Seronoknya, kedai baru ku yang cantik kini dibuka di pusat beli belah Mekah, Arab Saudi,” kata Paris menerusi entri Twitter miliknya.

Kegembiraan Paris menyampaikan berita itu terbantut apabila ramai yang memberi respons negatif.

"Jadi Paris Hilton buka kedai di Mekah? Dunia benar-benar sudah teruk. Tolong hantar saja saya ke planet Marikh," kata salah satu pengguna Twitter yang menyindirnya.





p/s : Ish3... 

Sumber : Here

32 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fast & first

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

apalah slah dia??dia cuma buka kedai jer..bukan jual badan n telanjang pun kt situ,juz jual hand bag jer..hurmm...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau ada anjing kurap duduk dalam rumah ko, duduk je, tak buat apa pun, adakah ko akan biarkan je anjing tu? mesti ko halau anjing tu, kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

anymous 16:34...xpaham ape yg telah diagendakan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie mesti takut sbb hilang perniagaan org mekah sbb org akan berpusu2 ke kedai paris hilton...takut persaingan sbb paris org yg terkenal..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

masalahnye tu negara islam , mne bole pkai duduk jer .. agak2 r . dah lahh die terkenal dgn perangai buruk die . pastu duduk kat negara islam , apa cemuhan org dekat tempat tu pulak ?? n cbe korg bayangkn dekat tempat korg ade sebuah masjid n dekat sebelah masjid tu , ade sebuah tempat pelacuran .. ape kate org ?? fkir2 kan lahh ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

PERUMPAAN PALING BODOH DARI MELEIS YG DUDUK BAWAH TEMPURUNG!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

AMENDE YG KO MENGARUT DI BEBAL?!
BILA MASA DIA BUKAK RUMAH PELACURAN KT CTU!
KO NIE MELAYU,MMANG MEMALUKAN LA TUK AKU MENGAKU MELAYU KALO ADE BANGSA PERANGAI MACM KO NIE!!!SMPAI KIAMAT PN TAKKAN MAJU MELESIA NIE KALO ADE BANGSAT MCM KO!

Anonymous said... Best Blogger Tips

actually paris hilton punye logo pun ade cam gambar setan. so agak not nice di situ. aku pun pernah terbeli baru perasan

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

paris hilton ni bukak kedai kat paris dah la

btw jom join contest kat sini, senang jer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kota suci makkah dan madinah ada tempat suci,haram bg org bkn islam jejakkan kaki ke dalam dua tmpt suci ini ,apa sdh jd dgn tmpt org islam yg suci sekarang? Mahukah suma tmpat suci umat islam dinodai oleh kafir laknattullah ..wallahualam .

Anonymous said... Best Blogger Tips

weii anoymous 17:28 ko yg bebal lahhh !!! dah kate tuu perumpamaan ,

Anonymous said... Best Blogger Tips

camma ngan orang Arab yg melakukan dosa yang sama???

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg merosakkan tanah arab saudi adalah fahaman wahabi ... ada hikmah disebalik suma niy ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

law wahabi sumanya bida"ah .. fahaman wahabi harus dihapuskan ... raja saudi pon fahaman wahabi,wallahualam... sianlah tanah arab ,kesian nan kota suci mekah nan madinah ... ya ALLAH ,bersihkanlah mekah dan madinah dari kesesatan wahabi ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

melampau tul..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahabi la yg bgi izin paris niy masuk tanah suci niy ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 16.34 noob

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

SEBAB TU AKU KATA MELEIS NIE BEBAL
MANUSIA DGN HAIWAN PN X TAU BEZA!!!
KO PUN JGN NK JADI BAHLOL TAHAP BANGANG!

Anonymous said... Best Blogger Tips

MELEIS OTAK SEMPIT
X SUKA KEMAJUAN
MALU JDI MELEIS
PEGI MATI SAMA MELEIS@BUMI-PUTRATAT

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana tau nanti dia dpt hidayah masuk Islam... korang yang membebel mcm ANJING GILA kat sini apa pon xdpt apa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ad ckp ke paris ni dtg mekah.. Kan die cerita pasal kedai die yg kt mekah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Paris Hilton?? WOW!!!
Fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap...

Mr.porno

Anonymous said... Best Blogger Tips

org pergi Mekah utk buat ibadah..bukan nk shopping kt butik ko cik paris oi..

lulu chan said... Best Blogger Tips

agenda yahudi menjajah islam
ape yg aku nmpk kat cni, dr buka kdai wat org alpa dtg ke tnh suci utk b'ibadah ke perkara2 yg lagha

Anonymous said... Best Blogger Tips

tujuan dtg ke tanah suci Mekkah utk beribadah...
bkn utk shooping...
jd benda2 mcm ni blh melalaikan...
baik xyah bukak...
pendapat sy la....

Danialdazza97 said... Best Blogger Tips

Patut jgn bagi dia bukak kedai kat situ takut mengganggu konsentrasi para jemaah di sana.tambah2 lagi kalau datin2,org kaya lagi la...
Nnti datang igt shopping je haishh...

Danialdazza97 said... Best Blogger Tips

Patut jgn bagi dia bukak kedai kat situ takut mengganggu konsentrasi para jemaah di sana.tambah2 lagi kalau datin2,org kaya lagi la...
Nnti datang igt shopping je haishh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

antara artis paling hodoh kat dunia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rase kalo paris ni bukak butik kat kawasan vatican pon org marah gak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mekah merupakan kawasan haram untuk non muslim menjejakkan kaki . Tapi cmne dia bole terlepas ???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...