Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 November 2012

Awesome : "Khan Shatyr", KhemahTerbesar Di Dunia Di Kazakhstan (10 Gambar)


Khan Shatyr Entertainment Center ini terletak di Astana, ibu negara Kazakhstan yang merupakan projek architectural yang dilabel sebagai khemah terbesar di dunia.  Khemah itu diperbuat daripada bahan transparent dan keseluruhan khemah disokong oleh kabel yang bersambung ke titik tengah setinggi 150 meter. Dibawah khemah terdapat kawasan seluas 10 biji padang bola sepak yang menempatkan taman rekreasi, pusat beli belah, pusat hiburan, sungai, mini golf course dan indoor beach resort. 


p/s : Awesome beb... 

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

woww!!klu ada mcm ni kt mleysia cmni kn beshh!!

jep rakus said... Best Blogger Tips

best nie!

Anonymous said... Best Blogger Tips

"khemah terbesat di dunia"

Anonymous said... Best Blogger Tips

awesome"""",,,bak kate the miz

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo runtuh semua..semua lenyp abs citer

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia dah fikir & kaji dulu sebelum buat, kalau runtuh dah takdirnya begitu, bukan macam mail kerbau, buat kerja, suruh orang lain fikir.

lulu chan said... Best Blogger Tips

uniq, tp kalo rntuh mmg dh x leh lr ke mn2

Anonymous said... Best Blogger Tips

mail kerbau tu kau kot..fikir n kaji bnyk mn pun kalo bnyk mksiat dlm tu..tuhan bgi bala runtuh, runtuh jugak

Anonymous said... Best Blogger Tips

mail kerbau tu bapak ko sebenarnya, org cerita lain ko cerita lain.

Anonymous said... Best Blogger Tips

khemah besar mcm ni tak best. Khemah kecil d tengah hutan paling best. Boleh jimak cikaro belasan tahun.

P/S: Warning: jgn jimak cikaro d dlm post lama peninggalan British. tak selesa bermandi peluh & leher kering, sehingga kenikmatan berjimak itu kurang. Aku dah try petang sabtu lepas.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak menarik lansung...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bilelah mlysia nk ad..INI SUME SALAH UMNO !! SALAH BN !!

mOYANG MR.FAPSON

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kenapa kat malaysia ni takde khemah besar?

ben xii said... Best Blogger Tips

untunglah rosmah dapat menantu kazakhstan haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...