Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 November 2012

Cool : "Zana Apophis", Pendrive Yang Diperbuat Dari Batu Meteor (3 Gambar)


Mungkin ada antara korang yang tertanya-tanya apa yang istimewanya dengan pendrive ni? Apa yang membuatkannya istimewa adalah bahan yang digunakan untuk menciptanya. Pada bahagian luar pendrive ini, korang akan dapati ia disaluti dengan bekas seperti ukiran kayu dan unik berbanding kayu yang digunakan untuk produk rekaan Zana yang lain..

Ini kerana, kayu yang digunakan untuk membuat bahagian luar pendrive ini diambil daripada sejenis Afrika yang berusia lebih daripada 200 tahun dan dilapisi dengan emas 18 karat atau perak bergantung kepada citarasa anda dan jumlah wang yang ingin anda laburkan.

Bagi mereka yang mempunyai pengetahuan dalam bidang astronomi, anda mungkin biasa terdengar mengenai nama Apophis iaitu sebuah asteroid yang diramalkan akan menghentam  Bumi pada masa kan datang. Punca sebenar pendrive ini dinamakan sebagai Apophis adalah kerana di dalam pendrive ini, terkandung cebisan asteroid tersebut yang berusia 4.5 billion tahun. Cebisan asteroid tersebut tiada kena mengena dengan fungsi pendrive berkenaan dan hanya lebih kepada unsur hiasan semata-mata.

Selain daripada bekas dan bahan yang digunakan, pendrive Apophis ini mempunyai kapasiti sebanyak 64GB dan 190MB/s kelajuan bacaan,

Sudah bersedia untuk dijual, harga bagi sebuah pendrive Apophis berserta lapisan emas berharga US$1,900 dan yang dilapisi dengan lapisan perak berharga US$1,130.

Kedua-dua versi pendrive ini mempunyai jaminan seumur hidup. Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk kehilangan sesuatu yang berharga.



p/s : Cool beb.. 

Sumber : Sochai

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

apakah ini ??? first kah ?? INI SUME SALAH UMNO !! SALAH BN !!

MOYANG MR.FAPSON

Anas Asyraf said... Best Blogger Tips

orang yang berjaya sebab mereka rajin mengkaji sesuatu benda...

it's very cool

Anonymous said... Best Blogger Tips

umno ke pas ke bn ke pkr ke...same2 sume menganjing nak duit je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

beli jangan tak beli, rm 2,500 pun tak pe, sebab ianya limited edition

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

sebenarnya tu adalah batu kryptonite, superman takleh dekat dengan pen drive ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Prince of Noob dasat ah noob!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dasat ah noob

Anonymous said... Best Blogger Tips

dr kita mmbazir btter abihkn duit ke arah agama..mnatang ni xmnjamin nasib kita ddi akhirat klak pon

Florence A. Jefferson said... Best Blogger Tips

Sejak bila start sesetengah orang ni mula bagi komen berkaitan dengan politik ? Nak cakap pasal politik,bukan di sini .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...