Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 23 November 2012

Serius : Siapa Tahu Apa Benda Ini Bawah Mikroskop? (2 Gambar)

Siapa Tahu Apa Benda Ini Bawah Mikroskop?
Kalau anda boleh jawab, anda memang genius.


Jawapannya adalah : jari anda apabila dilihat pada bawah mikroskop

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

yelah tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

X menarik la

Anonymous said... Best Blogger Tips

sangat x disangkakan..

Anonymous 7 said... Best Blogger Tips

iye ke? unik amat!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Is it just me or is it the thumbprint look like a dog face

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai lo... itz look like a dog face ah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lorrr..igtkn map

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ooo macam maze pulak tengok

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tanda kebesaran allah,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

nape stiap org mempunyai cap jari yg tak sama?sbnrnya cap jari tu adalah garisan2 yg menggambarkan kehidupan sseorang dari lahir hingga saat kematiannya..bukan auta..ttapi telah dinyatakan di dlm al-quran..sbb stiap manusia tak sama jalan kehidupannya..sbb tu cap jari pn xsama..cuma sains masih tidak dapat membuktikannya..lbih2 lg fakta ini dtg dari al-quran..tak popular la bagi saintis2 barat nak mengkajinya..ataupn ilmu mereka xsmpai lagi kot..wallahualam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye la mcm ada rupa anjing di situ

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...