Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 24 November 2012

OMG : [Video] Artis Youtube Malaysia Yang Bakal Meletop!!


Aku tak pasti apa tujuan dia upload video.. mungkin saje2 nak hiburkan hati.. Atau dia sengaja nak buat lawak.. Tapi seriously, bila aku dgr suare dia, memang tergelak.. muke serious jer.. macam terpaksa pun ada.. Lawak beb.. apa2 pun, tahnih unutk Nur Firdaus (nama beliau) atas video ini.. keep it up!!




p/s : Ada byk lagi video dia ni.. kalo minat, cari la kat Youtube yer.. 

Sumber : Here

36 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Keling mmg mcm tuhh... Chare...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Patutnye dia nie nyanyi lagu
GELI MAT..GELI MAT..MAT..MAT...
hahaha...

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

geli tngk.. dah la tuut,, pakai singlet cam tu,, eee,,

jack ham said... Best Blogger Tips

cam bangla pn ade..hihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

menghina manusia umpama menghina ciptaan Allah..Nahuzubillah..sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

steady mamu penang!! hahahaha ni mesti orang pulau niii depa ni memang jenis merapu orangnya

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nurmujahidah Ismail blh bkenalan x..sy ikhlas ni nk bkwn ngn awk..;)

Shana Nina said... Best Blogger Tips

hello polis, tolong tangkap ini bangla....

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg hina die? aku knal die ni. dok kt tmpt aku. india Muslims die ni. die mmg weng skt. da xbtol. skg mak die jg. aku xtau cmne die leh upload kt utube. those yg suke hina2 hmba2 Allah tu, hntikan sbb kte xtau die spe dan mcm mne.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Elok sahaja dijodohkan dengan shana Nina, sama cantik sama padan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

gigi d jadi penghalang!!hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Shana Nina

u...i nk jolok pntat u leh x..ermm..

Azwan Haji Ali said... Best Blogger Tips

memula aku nk kutuk...tpi slepas aku mmbaca komen anon 17:45 aku x jdi kutuk..aku bertukar mnjadi sedih..aku tau..di malaysia nie amat sukar utk mencari bakat menyanyi seperti beliau..aku harapkan agar ada org sudi mmbawa beliau mnghadiri mana2 uji bakat nyanyian seperti "vokal bukan sekadar rupa". kerna disitu sahaja tmpt beliau utk mengembangkan seni nyanyian beliau di tanah air yg tercinta ini. kepada anon 17:45 smpaikan salam aku kepada beliau, pesan kt beliau jgn berputus asa, kena kritik itu biasa, kerna manusia tidak pernah mengiktiraf sesuatu bakat kecuali ia nya diiktiraf oleh org laen..sperti yuna. aku harap beliau boleh mnjadi next yuna,dpt menyanyi di albert hall london

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Nurmujahidah Ismail hoi!!..aku FUAD NIGHTMARE, abg dia..ko apahal hina adik aku camtue...ko pon taklah cantek sangat seyh... - FN

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti dia nak post khas untuk awek dia....good job...inilah bisa percintaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

tiada manusia yang sempurna.. Allah telah ciptakan manusia pelbagai watak.. cukuplah duk HINA dan KUTUK dia la wei.. xkira la india ke, cina ke, semua makhluk ciptaan Allah.. ko hina manusia sama cam ko hina makhluk Allah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pun perempuan dan manusia jugak tapi aku tak sanggup nak hina ataukutuk org lain.kita manusia xde yg sempurna.tu ciptaan Tuhan.malu aku baca perempuan kutuk org...yg anon len yg mgutuk juga pun sma.muhasabah dr la.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

komen2 kat youtube video dia semua dok perli dia... kesian betul. aku sekali tgk tau dia ada masalah mental. harap2 jgn la kutuk dia lagi.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

eh btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian tngk die... :'-(

-syeikh farid baba-

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Nurmujahidah Ismail..I nk rase pantat u blh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha cntik ah mamat nie dpt kumpul pahala free sbb ramai yg kutuk dia, korg yg kutuk dia dpt dosa free..hahahaha suka sgt hina org lain mcm la korg semua nie best sgt, kepada nurmujahidah ismail pandai yer ko kutuk org cmtu, apa mksud ko tuut tu? mencarut ke? pkai tudung tpi perangai cam tuut...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hati busuk cam ko ni memang tuhan laknat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anak ko pun nanti camtu hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

da jgn gadoo,,ok korang2 yg kt ats aq nie,,,meh kite beristighfar bramai2,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

1. X baik komen negatif pada dia. hobi dia nyanyi, itu hak dia. Korg nak komen lebih2 tu ingat KORANG NYANYI SEDAPSGT KE??

2. Pada yang perlekehkan dia. SILA RESPECT DIA SEBAGAI OKU, India Muslim dan manusia. Tiada yang sempurna 100%.

3. Pada yg kutuk2 dia cukup2 seperti di atas, X MUSTAHIL ANAK KORANG nnti akan jadi seperti itu, bahkan lebih teruk lagi. so, pikir la sendiri.

4. peace...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Shana Nina

muke saja cantik tapi x respect warga Malaysia yg len, bahkan yg istimewa (OKU) pulak tu...

sEDARKAN BAHAWA DUNIA NI ADA KARMA. baik dibalas baik, begitu jugak sebaliknya.

x mustahil len hari org panggil kom tu MINAH INDON dan sebagainya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Nurmujahidah Ismail

muke saja cantik tapi x respect warga Malaysia yg len, bahkan yg istimewa (OKU) pulak tu...

sEDARKAN BAHAWA DUNIA NI ADA KARMA. baik dibalas baik, begitu jugak sebaliknya.

x mustahil len hari org panggil kom tu MINAH INDON dan sebagainya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dapat merasakan nurmujahidah sedang gigih mencari butang 'delete' pada komen terdahulunya..
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

eee private juaa tuuu :/

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Nurmujahidah Ismailpale otak ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

takde rasa nak gelak pun & takdela kelakar mana :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya baik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sedangkan OP (original poster) pun tak kutuk mamat Nur Firdaus ni menyanyi, korang duk kutuk mamat ni fasal apa? At least dia ada youtube dia nyanyi.

Korang....ko ada?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Buat shana nina, ko ingt muke ko tu lawa sangat ke?? Ingt lawa atau hensem pinjaman sementare je....

Hawa Shahida said... Best Blogger Tips

Muhamad Nur Firdaus, pembetulan, dia bukan la india muslim, tp dia adalah islam sebenar, arwah ayah dia india muslim, mak dia (ayong) berdarah kacukan india sbb atok firdaus pon india muslim.. firdaus ni ada masalah kesihatan ckit sbb mase kecik2 dlu dia kne demam panas dan dpt pyakit sindrome down.. korang nmpk je dia cmni, to mathematics dia dlm spm A tau, BI pon boleh tahan.. dia xdiminta tuk dlahirkan begini, tp Allah uji mak n firdaus sbb Allah sygkn mereka..



kpd sesiapa yg menghina dia di utube mahupon di ruang ini mohon la pgampunan yg byk dari Allah swt sbb kamu da m'hina ciptaan tuhan, anak yatim, dan sesungguhnya dia xde dosa pon di sisi Allah,

*mne sy thu? sbb sy ni sepupu dia belah mak, ayong tu mak long sy, and tuk pgetahuan korang, firdaus da janji da n mak dia xnak menyanyi lg n post kat utube sbb dia xnak mak dia tgok dia kne maki n hina n org , dia rase bila dia kne maki n hina, same la mcm mak dia kne maki n hina n org laen..

sekian

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...