Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 20 November 2012

WTF : Budak Kecil Disuruh Pakai Bikini Untuk Pameran Motor China (8 Gambar)

Budak Kecil Disuruh Pakai Bikini Untuk Pameran Motor China.
Sebelum ini, Pameran Motor kecoh dengan menggunakan model bogel untuk promosi jualan tetapi baru-baru ini satu lagi isu timbul. Pihak pengurusan menggunakan budak kecil dan menyuruh mereka memakai bikini. Dan yang peliknya kenapa ibu bapa benarkan anak mereka untuk memakai bikini juga. APTB
p/s: pihak tertentu patut didenda kerana melanggar hak asasi kanak-kanak ah. 








19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

aku_statixxx said... Best Blogger Tips

waw....aku memang suka tengok budak kecik pakai seksi....hehe....

aku_statixxx said... Best Blogger Tips

nanti klau dorang dah besar, dorang tetap akan jadi manusia yang rosak....cuma mereka mula lebih awal je....so, apa masalahnya?

Anonymous said... Best Blogger Tips

pedofilia

Anonymous said... Best Blogger Tips

pedobear detected..
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku_statixx.... wow,awal kemunculan dah bakar line, adakah anda klon atau ade bau2 kentut ngan aku_scandalxx..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawak giler!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

celaka betul la diorg ni, kecik2 dah dididik jadi bitchy whore, bila dah besar datang malaysia jadi chinadoll

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar la dorang.kita komen macam2 bukan dorang baca pun..kita tengok je lah............

Anonymous said... Best Blogger Tips

dichina x heran la. org berak merata2 pon ada.

Anas Asyraf said... Best Blogger Tips

budak2 bukan sesuai dengan kerja macam ini

Anonymous said... Best Blogger Tips

tembam nye yg kt bawah tuh awek baju merah.jilat sedap nie..FAP FAP FAP FAP
SALAH UMNO NIE !! SALAH BN !!

MOYANG MR.FAPSON

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecik2 da gatai bjk kelentik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh btl komen anon 2 ekor ats ni... ish3.. nmpk sgt perangai xsnonoh org melayu. malu aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 17:23
Jilat puki ni tak le sedap sangat. Kalo dah jilat lama2, aroma puki hilang diganti dgn bau air liur ko. & ko dah tak leh beza, antara air puki dgn air liur ko. Mula2 rasanya sedikit masam-kental, lama2 rasa tawar-kental. Serius ni bro...aku dah lama berkecimpung menjilat puki ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bgus r anon ats nie kongsi pengalaman,mcm xde benda laen nk cerite

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADA LAGI ANJING GILA BABI YANG COMMENT 1ST

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nk g kedai jap ea.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei aku_statixxx hebat komen ko tu... kita ni spesies ni hahahah
aku pun memang suka budak seksi apatah lagi yang tak pakai apa lagi seksi waaau hehehe ,by the way, I am pedo...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...