Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 23 November 2012

Cool : Pasangan Tua Tinggal Di Rumah Tengah Highway China (8 Gambar)

Pasangan Tua Tinggal Di Rumah Tengah Highway China.
Pasangan ini enggan berpindah dari rumah mereka yang kini terletak di atas lebuhraya China kerana mereka menyatakan pampasan yang kerajaan beri tidak cukup untuk membeli rumah baru. Jadi sehingga kini cuma rumah mereka sahaja yang tidak dirobohkan. 
p/s: bayangkan rumah anda di atas Lebuhraya Persekutuan.

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

rare giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

lorhhh...sianye!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apedaaa china ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau kt msia xpyh bgi pmpasan...rboh trus je

ben xii said... Best Blogger Tips

malaysia takde tolerance

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

lawak gila, cam ni pun ada ke?

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

jack ham said... Best Blogger Tips

kt malaysia mau pnggil FRU halau....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam best sgt ke umh tgh hway even gomen cina x bina pon penghadang jalan? Atau sign board amaran?
Bodoh...
Komen mcm anjing...
Nmpk mmg itu sgt jelas depa nk org tua tu mati jer somehow & finally dpt umh tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...