Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 18 November 2012

Serius : Rupa Valeroa Lukyanova, Barbie Rusia - Sebelum VS Selepas (8 Gambar)

Rupa Valeroa Lukyanova, Barbie Rusia - Sebelum VS Selepas.
Ini adalah Barbie Doll realiti paling terkenal di dunia dan baru-baru ini dia telah sebarkan gambar dia sebelum membuat pembedahan untuk menjadi 'Barbie Doll'.


Sebelum :






Selepas :






23 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

1st!! Bawah semua anak babi pondan gay penjilat buntut anuar iberahim aj-jubori dan najib rojak...... Kiss my ass!! Fuck anon! Fuck ben xi! Fuck ginger! Fuck admin!!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

Motherfucker!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Band hujan join pas..

L said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

stim doh!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dp hujan....hahaha!!! Alang2 pki la dp new boyz je trus..xpun pki dp israel sbb prangai ko ni sbijik mcm zionis, ckp ikut sdap mulot je...

L said... Best Blogger Tips

cantik lagi yg sebelum :c

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh Tuhan.... apa dah jadi dengan kau.. org yang guna nama 'aku_skandalxxx' tak takut ka awak kepada Tuhan... tk takut ka balasan yang bakal diterima awak bila awak MATI... ingat akan kekuasan Tuhan... memang awak berani... tapi berani disebalik nama yang bukan dari sijil lahir awak dan gambar awak!... ingat mak bapa kita tak pernah ajar benda yang jahat... ingat bahawa awak cuma mahluk kecil... dan amat kecil dari Tuhan... semoga awak terima balasan dariNYA.... semoga awak akan CACAT seumur hidup awak... semoga dengan itu awak akan menyesal... dan ingat akan Tuhan lebih berkuasa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

NK NENEN !!

MOYANG MR.FAPSON

ginger said... Best Blogger Tips

budak ini,(aku_skandallxx) tak sedar diri lagi ni... nak mampus... cakap jer lebih.... kalau berani face 2 face lah..!!! permikiran tahap cipan.... entah2 muka pun buruk smpai kehati... guna nama allah...tak malu...org agama lain pun tak guna nama tuhan....jual dekat internet...

Monkeyking said... Best Blogger Tips

sokong anon 13:07
betul 2... aku _skandallxx ini, memang paloi... komen pun mcm akal terencat....menyesal mak dia lahirkan dia kat dunia... buat dosa banyak jer... dahlah selalu sebut nama "allah dlm blog ini" lepas tu buat perangai mcm setan....inilah manusia paling teruk kat dunia...tak pernah aku baca komen mcm ini...

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

kot ye pn nak sangat title 'first' tu, xpayah la membabikan orng, menganakharamkan orang dan sbgnya yg berkaitan..org xusik pn kamu.kamu men dengan aib n ktrunan org tu pesal?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

comelnya awek barbie doll tu

Anas Asyraf said... Best Blogger Tips

from what I see the babe russian is very very beautiful..

Has a complete package so I can adore you..

What so beautiful..Perfect!

ben xii said... Best Blogger Tips

well no wonder . keyboard warrior . mofos are everywhere

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apahal lah nk tengok pompuan plastik nii . Sohaiii

Norazlinrosli said... Best Blogger Tips

aku skandall tu attention seeker jer..cuba ignore dia.lama2 senyaplah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh dia 2, pe kalo x smyg tp undi pas leh msuk syurga gk ke. cm syiah je aku tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko sorg je msuk syurga

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADA LAGI ANJING GILA BABI YANG COMMENT 1ST

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku_skandallxxx
ko da nk mampus ke?
kalo nk mampus2 jela xpayah menyalak nyalah
puiihhhhhhhh!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fapfapfapfapfapfapfap

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/nikaisy8369

in lagi berfaedah berbanding komen yg lucah2 tu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...