Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 November 2012

Horror : [Video] Kecederaan Akibat "Pencungkil Gigi" Dinosour


Gambar kat atas ni adalah real yang diambil dari dokumentary yang bertajuk Untold Stories of the ER. Btw, tu bukan pencungkil gigi yer.. itu ialah batang paip... horror beb.. Tapi mamat tu slamber je main henpon.. sempoi.. Kisahnye, dia ni terlelap ketika memandu, pastu langgar pagar then bila dia sedar, terus ada pencungkil gigi melekat kat mulut..


Ni gambar Andrew Linn sekarang
Video beliau menceritakan kemalangan horror tersebut.. 


p/s : Kuasa Allah.. 

Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ksian dia...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nasib la tak kena otak atau spine atau medula oblungata, kalau tak boleh mati tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

video remake. fake.

zul said... Best Blogger Tips

sakit ooooooo!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sempat lagi update status. -_-
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

tajuk mcm celaka an..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm dah kne BLOWJOB..ahaha..kalu pmpuan nie kne mkn lahh ngn moyang punye..pape pun ini SALAH UMNO !! SALAH BN !!

MOYANG FAPSON

Anonymous said... Best Blogger Tips

lwk la admin!!aku kne tipu idop2 igtkn iye2 je pncungkil gigi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...