Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 9 April 2012

Cool : Aaron Aziz Bersama Isteri Sepanjang ABPBH 2011 (10 Gambar)

Aaron Aziz Bersama Isteri Sepanjang ABPBH 2011
Semua orang terutamanya gadis-gadis Malaysia mesti tahu yang Aaron Aziz telah dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular 2011 dengan undian lebih dari 87,000. Mari lihat gambar Aaron Aziz bersama isteri sepanjang ABPBH semalam di Genting Highlands. 


34 comments:

-mY@- said... Best Blogger Tips

untung la~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape yg hebatnye Aaron Aziz ne? nk katakn kacak tk le kacak sngat..belambak lg jantan2x kacak kat luar cne..um???
pelik??

Ain GreenChubby said... Best Blogger Tips

so sweet..AA mmg patot menang..hero baru ganti Rosyam Nor..hekhek >_<

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
memang tak ada lelaki, sekacak kamu, tapi yang lebih kacak BERLAMBAK...hahaha...

ikan bilis said... Best Blogger Tips

ye ah dari orang lain pelok baik bini die plok.nsib baik aku x gay.phew~

Anonymous said... Best Blogger Tips

o0o0o..ada org jeles kt sni..
n xtrima knyataan..hahaha...
bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahhaa.....
stressss nye mereka2 itu
huhu

kak mah said... Best Blogger Tips

Rezeki AA tahun ini

Anonymous said... Best Blogger Tips

tapi yg aku tak puas hati ! perlu kew buat acara gelek2 punggung dekat dewan tu .. -.- ta kew malukn agama jew .. islam pula tu ...

perkara kdua bab pakaian .. ape dorg rase pkai pkaian ketat22 tu eh ... ??

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

Sepatutnya Ustaz Azhar Idrus yg menang.. :(

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ni semua rancangan jahat illuminati..tak kesah lah masih ramai lg yg beriman di Msia ni, tp artists jg dipuja, diagung, dihambur dgn harta, dipofularkan, dihighlight, disponser dan di ll..Sesungguh nya keadilan akan muncul jg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Merepek la! Nak tgk, tgk.. x nak tgk, sdh! Jgn membebel..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 14:33 emo tak sudah..jgn dilayan sudah..apa2 pun aku tak ambil kisah pun artis2 celop macam araon ni..buat meyemak je

Anonymous said... Best Blogger Tips

UAI pun tak nak benda2 lagha cam ni..harap2 byk lagi artis2 Msia yg berhijrah mcm Bob lokman, Syam kamikaze, Shahir, Diana amir, Irma dll..memang dunia artis dn agama jauh bercanggah..kadang2 rosak artis tu sbb peminat jg..so kalian fikirlah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

YEEEAA..MAT ARON BIN MAT AJIZ MUSTAPA MENANG!

ben xii said... Best Blogger Tips

gelabah anjing kalian semua

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
Diorang rase ketat la weyhh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mat haron

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

mat haron mustapha mat aziz mustafa

ikan bilis said... Best Blogger Tips

ben xii dog ass licker

SynysterAx said... Best Blogger Tips

hang taik erok laa

Syaz _aleXandria said... Best Blogger Tips

ARTIS-ARTIS DISANJUNG ZAMAN SKG..BANGANG BELAKA.!!! HAKTUIHHH...!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade perubahan berlaku pade the hell,,,(suda mule komen positif,,,) bgus2,,,truskn,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku dan member "Zed Zaidi" tak puashati, macam mana dia rakyat Singapura boleh dapat anugerah ini? Patutnya kita bagi pada rakyat Malaysia, adakah pelakon kita boleh dapat "anugerah" yang sebegini kalau berlakon di negara luar?

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka ati dorg laH...bkan kredt ko pun d gna tuk m'gundi...daH rzeki Aaron Aziz..Wat cam naH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

motor saya amat laju... perghh sedapnya makan nasi beriani gam

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nasi beriani lauk ayam goreng.

Anonymous said... Best Blogger Tips

keciknya bini dia..cam adik2 pulak tu....----kakcik

Anonymous said... Best Blogger Tips

rezeki dia. bia la dia. yg x suka tu, tutup mata jer..jgn mengutuk. buat tambah dosa jer kutuk org.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pic 2 dari bawah tu edit ke ape..?? apesal baju kat dalam die tibe2 kaler putih..??? ish..?? lain mcm je ...??

-dR.Cyb3r-

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

bla bla bla =..='

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambo tu ada 2 masa,1 masa red carpet, 1 lg masa acara berlangsung, for aaron aziz...teruskan kehebatan mu berlakon dan berkarya di bumi malaysia, x kira siapa anda dan dr mana asal usul anda yg pasti anda ikhlas berkarya dalam bidang seni..anda bersih dr semua gosip.. pandai bawa diri, setiap lakonan anda pasti booom box office!,congrate for ABPBH 11,anda memang layak memegang trofi dan gelaran itu.. pedulikan kata2 yg berbaur cemburu, iri hati dan hasad dengki dgn orang2 seni yang tak jujur dlm berkarya (zed zaidi).anggap la komen dia kat twetter dia umpama ANJING YANG MENYALAK BUKIT..(pd aku zz ni pun mcm anjing jugak),buat zz.. kau ni artis yang paling BODOH, BANGANG, BINGAI, BAHLOL,BAGHAL,HARAMJADAH, BANGSAT, BARUA, SIAL...PUKIMAK KAU!! ZZ BABI,SIAL,ANJING, YAHUDI SIAL KAU ZZ!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

amboi.banyaknya manusia cemburu dengan Aaron ni. haha!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...