Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 April 2012

Kreatif : Gadis Yang Ingin Menjadi Seperti Orang Lain (14 Gambar)

Gadis Yang Ingin Menjadi Seperti Orang Lain.
Orang beritahu dia boleh jadi apa yang dia nak, jadi gadis ini cuba menjadi...


28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

walao!!!!punya siokkkk...

Ellyza said... Best Blogger Tips

pergh.... mcm-2 ade -,-

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm pondan pun ada. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantek pula muka die mse jdi org len tu .. !!!

Haris said... Best Blogger Tips

lawa banget :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak sangka...kalau tak gtau..mesti ingat orang lain lain

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama dia Promise Phan. kakak kepada Michelle Phan. makeup guru at youtube.

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu xltk name kt bwh tu aku pon xtau die sape..hahaha

is_isaac said... Best Blogger Tips

wuhuhuu~ semua nampak cam real jek! haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tapi yg pic last tue nak jd Megan Fox tu FAIL la....

ikan bilis said... Best Blogger Tips

cam ni msti bhgia pas kawin.yes!!

*b i nak sok u wat mke angelina jolie lak b nti mlm i blik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kakak ipar michelle phan

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main main..

In My Heart said... Best Blogger Tips

yang jadi kim kardashian tu cantik....

Adawiyah Hamdan said... Best Blogger Tips

die ni Promise Phan lah.... 1 of the greatest make up artist sifu...... Byk belaja dari die~

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah...kreatifnya----kakcik

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak baik aib kn org admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

x abis2 nk main,,,tu je ko taw,,,bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq suke pic die jd kate middleton..smart..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan nih mmg pakar make-up.. u can catch her on utube how she transform herself with juz a make-up.. mean lots of it

Anonymous said... Best Blogger Tips

promise phan ! iloveu.

leeya said... Best Blogger Tips

dah tgk sume video die kat youtube..she is very awesome k!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cikgu shida lagi best!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

trbaik la....

Lee Na Zha said... Best Blogger Tips

wow!! kreatif r!! but, be yourself sudah..miahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bole tuka mood kalo malam hari nih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam # Inginkan pendapatan sampingan ?? "PENDAFTARAN PERCUMA" tiada
bayaran di kenakan (kalau anda rasa program ini satu penipuan,
ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan
modal) tidak perlu cari orang dan tidak perlu jual barang. Anda
hanya perlu ada FACEBOOK / WHATSAPP / WECHAT termasuk
laman sosial yang lainya. Anda perlu open link di bawah ini dan
register. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85.00. Selepas itu
anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya copy ayat saya ini
dan post di laman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,
anda terus dapat USD 10 x 3.4 = RM 34.00. Sangat mudahkan ???
Anda boleh pilih cara pembayaran samada duit $$$ anda
dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat
rumah anda. Jangan tunggu lagi. " REGISTER PERCUMA " sila
klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba belum
tau dan tidak salahkan kalau mencuba
Sila la klik link ni ATAU COPY KE CARIAN GOOGLE ANDA :)
http://EachInvitePay.com/?share=3877

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...