Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 17 February 2013

Pelik : "Lamprey", Spesis Belut Yang Disangka Makhluk Asing (4 Gambar)


Seekor haiwan ganjil yang disangka sebagai makhluk asing oleh para pengguna internet selepas ia disiarkan di laman Reddit sebenarnya ialah spesies haiwan seperti belut.

Menurut laman GrindTV.com, seorang jurucakap Jabatan Pemuliharaan Alam Sekitar New York menyatakan, berdasarkan saiz pada gambar di laman itu, haiwan tersebut ialah lamprei.

Imej itu juga disiarkan di laman YouTube semalam yang dtangkap di New Jersey. Menurut jabatan berkenaan, lamprei juga tidak mempunyai tulang dan mulutnya dipenuhi dengan barisan gigi yang jarang.

Gambar tersebut menunjukkan haiwan itu ditusuk dan darah keluar daripada badannya.




p/s : Geli beb.. 

Sumber : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

-Mak Jemah-

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar la kerajaan nk berasuah pon..ni negara dia.. so suka hati dia la nk bwat pa pon...nk bwat cmna rmai macai sokong rasuah...kutuk nti kata org xreti nk bersyukur plak dpat duit haram...*macai jahil nk bwat cmna*

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rasuah pon kau amik dlu kan? Haha
Malaysia ni xda yg btol psl politik..
Baik PAS N BN sama ja smua..

Anonymous said... Best Blogger Tips

br1m tu duit rakyat la bodoh,bkn duit kerejaan umnu..tu la,kecik2 xnak skolah,da besar susahkan org..bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hihihihi gadoh la hangpa~~~

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

eeeuwww!

SADIS:ARTIS CANTIK MINUM AIR KENCING SENDIRI!
PELIK:HIMPUNAN GAMBAR PELIK YANG JARANG ANDA LIHAT!
EYUCKS:WANITA MALAYSIA KANTOI BUANG AIR BESAR DALAM LIF!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana ko tau tu bukan duit ameno, kn kata kerajaan dh hutang byk2, mesti la bukan duit rakyat, mesti dia pinjam dari mana2 along punya nk bg ko yg kaki bangkang tu makan... x sedar diri.. mintak2 mau

spoiled said... Best Blogger Tips

Subhanallah... Allah Maha Kaya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pembangkang ni bangang nk mampos...di bagi salah x di bagi salah..tah2 die sebat jgak bantuan tu.,skolah nk kerajaan je..blaja nk pembiayaan je..p la blaja kt swasta..otak pmbngkang ni bangang la...ptuuuiiihhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha..macai nie memang bodo abadi kn..termuntah aq bca komen anon 03:19..da kerajaan ada hutang bnyak n terpksa la amek duit rkyat..lol!!..guna duit rkyat...duit sndri bg kt bini

Anonymous said... Best Blogger Tips

otak macai lg bangang n penoh porno gila sek..hahaha..da mmang wajib pon dia bg..dulu dia bg ke..rsanya nk dekat pru bwu dia nk bg..ye dop macai bengong lg xmatang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah la dok sibuk ckp pasal tuka kerajaan sume ni.. selama ni kite hidup dah aman dah pon.. kalau kerajaan yg di tuka tu PAS pegang ok lagi bro, kalau Cina, India.. bukan nak bias la (sori kpd yg bukan Melayu) kat sini, tapi kalau bukan Melayu pegang, ape lagi yg tinggal pada bangsa dan tanah air kite.. pikir2kan la.. aku x suke gak pemerintahan skrg tpi ni soal masa depan anak bangsa, bukan soal hidup kite yg 2 kali Jumaat je ni =( nak vote tu berfikir2 pjg lebar..

Anonymous said... Best Blogger Tips

semanjun tu mungkin la boleh ko kata melayu punya, kalo sabah sarawak melayu ke yg punya????
SABAH SARAWAK KELUAR MALAYSIA!!!!!

akuponwatbloggak said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

politik pon nak gaduh... masing2 tak matang LOL ..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...