Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 February 2013

OMG : Poster Kempen Coca-Cola Bernilai $200,000 Tahun 1995 Ditarik Semula Kerana... (2 Gambar)


Gambar diatas merupakan poster Coca-Cola yang telah dilancarkan di Australia pada 1995. Kempen tersebut telah menggunakan perbelajaan sehingga mencecah $200,000. Namun, poster tersebut telah ditarik balik setelah syarikat Coca-Cola mendapati poster tersebut mengandungi imej seksual yang jelas pada gambar kiub ais pada poster tersebut.


p/s : Amacam? nampak tak gambar apa?

Sumber : Here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hisap konek

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak senonoh betol....motif buat mcm tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

org kafir ni dari dulu lg nk racunkan pemikiran manusia lebih2 org islam dgn bnda lucah sbgini .. tak hairan la klu tgk disney pnye katun blambak bnda2 cmni tp diorg wat halus je ..tp lama2 pemikiran anak2 bangsa pon runtuh dgn iman yg cetek, pasal tu la bdk2 skrg benak2 sket.. umur 13 pon dh pndai check in .. masya allah

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu slh kerajaan tu xjge elok2 rkyt die..cbe tiru pendidikan negara islam..ini cuti skolah pn tiru barat..xtitikberatkan solat jumaat..
tukaq kerajaan..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha! x baik.. x baik..

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom mandi

Anonymous said... Best Blogger Tips

taktik marketing ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mesti kes trolling nakal pembuat poster tu. dia nak wat prank joke. biasa la manusia. ada yg nakal.

ni ntah tetiba mai komen konspirasi la, meracuni pemikiran la org islam bla bla. sangat poyo. grow up boleh?

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas.
ini disebabkan umat islam mengalami sindrom inferiority complex. takut habis dgn sekeliling. semua nak disalahkan.
padahal takde mende pun, sundrik yg buduh tak mahu mantopkan iman dan ilmu. lagik mo salahkan org lain. padahal itu just prank joke org barat je pun. takde maser diorang nak susah2 pk konspirashit mende tuh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila aku baca org komen mcm baik2 je, cakap ini konpirasi la apa la, macam butoh je komen korang tu, pigi la, ini semua salah matahir

Anonymous said... Best Blogger Tips

kan aku dah cakap, lagi nak salahkan orang lain

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah, mat tahir plak yg dipersalahkan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pling ensem...

Anonymous said... Best Blogger Tips

konek bin abu seman nk kena isap

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah mat tahir..kah kah kah

Anonymous said... Best Blogger Tips

blowjob detected , batang negro tuuuu

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahahaha..hand job tuuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...