Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 21 February 2013

Cool : Kipas Angin Terbesar Di Malaysia di Kota Tinggi (2 Gambar)


KOTA TINGGI – Masjid Jamek Kota Tinggi, di sini, melakar sejarahnya tersendiri apabila memiliki sebuah kipas angin gergasi yang dipercayai bukan sahaja terbesar di daerah ini, malah di Malaysia.

Ketua unit masjid berkenaan, Azizul Fahmi Salleh berkata, kipas dengan panjang bilahnya yang berukuran 7.2 meter itu dipasang hasil sumbangan daripada sebuah syarikat persendirian dan tabung masjid.

Menurutnya, dengan kos kira kira RM55,000, kipas yang mempunyai 15 kali ganda kuasa berbanding kipas angin biasa itu mampu memberikan keselesaan buat jemaah dan secara tidak langsung menjimatkan penggunaan tenaga elektrik.



p/s : Besar gedabak.. 

Sumber : Here

25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini dah lame la admin...dekat GM klang pon ade .

Anonymous said... Best Blogger Tips

dalam pasar e-mart miri di sarawak lg besar

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak klang busuk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Masjid kat pandan kl pn ada

azam said... Best Blogger Tips

legoland puns ame brand je rase ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

gi space U8 lagi besor... ada 3 lg tu. kt UiTM Penang pun ada jgak.... kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

skrg ada bnyak kipas besar mcm ni nk pasang kat shopping complex baru. serius ni. bukan gurau. haaaa. serius ni serius ni. korg xcaye sudah la.. haaa.. nnti korg nmpak sndiri dgn mate kepala sndiri, bru nk ingat balik komen aku ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haah. Space u8 dh ada dah. Apa ni admin? Wat kajian la cket.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat rtc gopeng ada empat ke lima kipas macam ni

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

heeeeeeee...

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kt Tesco RTC Gopeng pon ade jugak....so xde lah yg terbesar di Malaysia...byk tempat da ade..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau jatuh, putus abih kepala jemaah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dkt madrasah ad nadhoh kubang semang pun ada.. ustaz mutalib punya tmpt

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar kerjaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kene paham,sbb bnde ni kat johor..
org johor kn citer nk up je..
boring

naim harun said... Best Blogger Tips

Shoping komopleks kat Kota Damansara pun ada. Besau gedabak. :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau jeles kan negeri kau x up.. Bodoh !

Anonymous said... Best Blogger Tips

kipas tu kalau jatuh mati org kat bwh.. lepas tu jadi hantu bawak kereta proton saga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahun 2009 uitm penang dah pasang kat Laman siswa & perdana termasuk di pusat islam (4 buah kesemuanya) dah lama dah org pasang kipas ni admin ooi... jgn xtau

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat bilik aku pun dah pasang dah kipas camni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat emart sarawak kalau tak silap kat kuching lagi besar..

Anonymous said... Best Blogger Tips

55k? baik pasang aircond lagi selesa..kipas besar angin kuat terbang kertas...soal jimat xde bukti

Anonymous said... Best Blogger Tips

tndas bilik air ak pun pkai kipas camni gak..syokk berangin je masa buat pelaburan..hahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

masing2 gadoh ckap die dah nampak dulu ape ke bangang.....sme bodoh!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...