Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 17 February 2013

Kaya : Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12? (2 Gambar)


Menerusi sebuah blog hiburan, dilaporkan pengarah dan pelakon berbakat besar, Rosyam Nor telah membeli sebuah kereta mewah Mclaren MP4-12 seperti yang digunakan di dalam sukan Formula 1.

Gambar yang diambil itu seperti menunjukkan Rosyam berada di sebuah perkarangan rumah. Tidak dinyatakan maklumat lanjut mengenai perkara ini, tetapi tidak mustahil juga untuk Rosyam membeli kereta berkenaan.

Nampaknya rezeki Rosyam semakin melimpah ruah terutamanya apabila drama arahannya Setia Hujung Nyawa mendapat perhatian ramai.


p/s : kaya...

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gilerrr r.. kayanya rosyam.. tahniahla.. org rajin usaha baru dpt hasil yg puas hati... jgn berhutang byk sudah

Anonymous said... Best Blogger Tips

neo R3 lotus tuh jadi tempat letak helmet ngn topi bekebun ? perghhh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni keta tok buat filem kt tv 1 la... Bingai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

satria neo r3 lotus. meleleh tgk. tgk mercedes tak heran punnn

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

terbaikkkk!!

SADIS:ARTIS CANTIK MINUM AIR KENCING SENDIRI!
PELIK:HIMPUNAN GAMBAR PELIK YANG JARANG ANDA LIHAT!
EYUCKS:WANITA MALAYSIA KANTOI BUANG AIR BESAR DALAM LIF!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp klu bukn keta rosyam pn keta sapela 2 yer.. kayo btl

spoiled said... Best Blogger Tips

DIA PINJAM DAAAAAA.....

jack ham said... Best Blogger Tips

dulu kuli je..skrg da berjaya....hebat

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Dia kata, dia pinjam untuk pengambaran drama lain. Siapa nak mengaku. Silap haribualan anak kena culik minta wang tebusan. Walaubagaimana pun, tahniah. Rosyam adalah diantara pengiat seni yang berjaya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

argh nama jer kaya tp anak sedara dia kamu tau pinjam wang aku dh dekat 1 tahun tp bayar lg..ko mmg fuck la khir..

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

die yg kaye,ank sedare die kaye gk ke?apela anon ats ni...ank sedare die, ank sedare diela...yg kmu nk libatkn rosym nor knp??xphm sngguh...ntah pape ntah

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn jaminan pon kalau tukar kerajaan akan lg bagus. in the end, anwar akan digulingkan jugak then DAP akan memerintah. maka kaum melayu akan hilang semuanya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Chop. Baca artikel disini, sekain terima kasih.

http://www.azelery.com/2013/02/rosyam-nor-nafi-beli-mclaren-mp4-12c.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...