Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 February 2013

Serius : Rekod Dunia Tepukan Paling Lama Dalam Sejarah (3 Gambar)


Pada 20 Julai 1991, penyanyi opera lagenda,  Plácido Domingo telah mempersembahkan Verdi’s Otello di Vienna. Selepas persembahan tersebut, Domingo telah mendapat tepukan selama sejam 20 minit dari penonton dan beliau telah melakukan 101 'curtain calls' (bow selepas persembahan) sepanjang tepukan tersebut. Tepukan bersejarah itu telah memegang rekod tepukan paling panjang dalam sejarah dunia.

Namun rekod curtain calls kerana pada 24 February 1988, Luciano Pavarotti yang melakukan 165 curtain call selepas persembahan beliau di Berlin. 



p/s : Giler ah.. tak letih ke penonton tepuk sejam 20 minit.. memang true performer la dia ni.. respect..

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

.

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st.tepuk tgn kat aku slama 1jam 20 min org bawah aku nie..sbb aku dpt 1st,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

???

Anonymous said... Best Blogger Tips

buduh ke apa anon 20:33 ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20:33 syok sndri

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehehehe...kelakar la anon2 kat atas nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan PR

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

#applause

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
SEDIH:BABY DIANA MENYESAL SERAH DARA PADA TEMAN LELAKI!
PANAS:10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tepuk china doll selama 20 minit. rekod malaysia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku ensem n macho..idaman stiap wnita..

Anonymous said... Best Blogger Tips

"melayu sama melayu gaduh cina tepuk tangan" ayat seorg pyokong kuat konsep yg xrasis(1malaysia)

mcm org cina xde keje lain slain tepuk tangan... rasis oh rasis

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...